Počet porcí: 4
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 25 minut
Suroviny:
Postup:Klasy kukuřice opatrně oloupeme, šustí ponecháme. Toto otočíme, nůžkami zakrátíme a stáhneme provázkem. Vznikne nám přírodní držátko. Klas potřeme ze všech stran bylinkovým olejem připraveným z oleje, petržele, česneku, soli a pepře. Rozpálíme gril a na střední teplotu a klasy grilujeme po dobu 12 - 15 minut. Průběžně otáčíme a kontrolujeme, aby se nám na klasech vytvořily pěkné zlatohnědé mřížky od grilovacího roštu. po sejmutí z grilu inhned podáváme.
Další dlouho očekávaná novinka letošní grilovací sezóny - dva modely grilů Plancha od kanadského...
Naše zapálení pro keramické grily Big Green Egg přispělo k tomu, že se naše prodejna v...
Když se řekne Franklin Barbecue málokdo v České republice ví, o koho nebo o co se jedná. Kdežto v...