Počet porcí: 4 - 6
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 30 - 40 minut
Suroviny:
Postup: Z pomerančové šťávy, citronové šťávy a oleje smícháme marinádu. Plátky masa naklepeme, osolíme a opepříme. V připravené marinádě necháme maso v chladu přibližně 1 hodinu marinovat. Gril rozpálíme na nepřímé grilování a plátky grilujeme po dobu 5 - 6 minut z každé strany. Minimálně jedenkrát potřeme zbytkem marinády. Servírujeme teplé se zeleninovou oblohou a čerstvým pečivem. Můžeme též kombinovat s omáčkami k masu Weber.
Legendární zelená vajíčka Big Green Egg slaví 50. narozeniny a my oslavujeme s nimi! Keramické...
Grilovací sezóna už klepe na dveře a my jsme si toho dobře vědomi. Od 1. dubna proto prodlužujeme...
My jsme na grilovací sezonu připravení, a co Vy? Všechny nabízené peletové grily PitBoss máme...