Mistr Honza Málek umí připravovat nejen vepřové, hovězí nebo kuřecí maso, ale s nadšením se vrhá i do grilování a uzení ryb. Jeho návštěva pana Laciny v sádkách Lety pro nás nebyla tedy žádným překvapením. Pánové společně ugrilovali několik netradičních druhů ryb a dokonce i chobotnici. Na jejich menu se objevují například: čerstvý tuňák, makrela na grilu, ale i česká klasika v podobě smaženého kapra.
Martin Lacina miluje vše, co se točí okolo ryb, a tak o nich dokáže zajímavě vyprávět dlouhé hodiny. Ve svém vlastním „revíru“ se cítí jako ryba ve vodě, zatímco mistr Málek je ve svém živlu s udírnou, grilem nebo řeznickou zástěrou. Jejich společné vaření u grilu je radost sledovat.
Vášnivě probírají poslední trendy a novinky v oblasti grilování a uzení ryb, ale i letité zkušenosti a znalosti. Pokud ani na Vašem talíři ryba čas od času nesmí chybět a zajímá Vás, jak originálně ji můžete připravit, skočte na YouTube kanál Ryby od Martina a žádná novinka ohledně grilovaných či uzených ryb už Vám neunikne!