Dalo by se říct, že Zdeněk Pohlreich naučil Čechy grilovat. Kdy v roce 2011 uvedla TV Prima první díly série Šéf na grilu, bylo to jako zjevení. Známý šéfkuchař tam tehdy steaky připravoval na grilu Weber Gourmet – předchůdci dnešního grilu Master Touch. Tady poprvé Češi viděli v akci litinovou mřížku na grilu a zjistili že na grilu jdou dělat i jiné věci než špekáčky…
V roce 2014 opět na Primě pokračovala škola grilování v pořadu Rozpal to šéfe. Tady se už grilovalo i na plynu – konkrétně na grilech Spirit 320 a Q 3200. To byla docela velké změna, a poprvé někdo ukázal, co velké grily vl...
Zobrazit celý textDalo by se říct, že Zdeněk Pohlreich naučil Čechy grilovat. Kdy v roce 2011 uvedla TV Prima první díly série Šéf na grilu, bylo to jako zjevení. Známý šéfkuchař tam tehdy steaky připravoval na grilu Weber Gourmet – předchůdci dnešního grilu Master Touch. Tady poprvé Češi viděli v akci litinovou mřížku na grilu a zjistili že na grilu jdou dělat i jiné věci než špekáčky…
V roce 2014 opět na Primě pokračovala škola grilování v pořadu Rozpal to šéfe. Tady se už grilovalo i na plynu – konkrétně na grilech Spirit 320 a Q 3200. To byla docela velké změna, a poprvé někdo ukázal, co velké grily vlastně pořádně dovedou. Ke slovo přišla i exotická udírna Weber a celá řada doplňků ze systému výměnných roštů GBS.
Jestli tedy chcete grilovat jako populární šéfkuchař, zkuste to na těchto grilech. Pak můžete porovnat výsledky ….
Nevíte kterou udírnu vybrat? Už jste se začali poohlížet po novém grilu? Nebo Vám jen došla...
Na naší prodejně v Tachlovicích vždy zkoušíme, testujeme, a hlavně rádi předvádíme zákazníkům...
Tentokrát jsme v prostorách naší prodejny v Tachlovicích připravili pro společnost Kaufland a...