Dalo by se říct, že Zdeněk Pohlreich naučil Čechy grilovat. Kdy v roce 2011 uvedla TV Prima první díly série Šéf na grilu, bylo to jako zjevení. Známý šéfkuchař tam tehdy steaky připravoval na grilu Weber Gourmet – předchůdci dnešního grilu Master Touch. Tady poprvé Češi viděli v akci litinovou mřížku na grilu a zjistili že na grilu jdou dělat i jiné věci než špekáčky…
V roce 2014 opět na Primě pokračovala škola grilování v pořadu Rozpal to šéfe. Tady se už grilovalo i na plynu – konkrétně na grilech Spirit 320 a Q 3200. To byla docela velké změna, a poprvé někdo ukázal, co velké grily vl...
Zobrazit celý textDalo by se říct, že Zdeněk Pohlreich naučil Čechy grilovat. Kdy v roce 2011 uvedla TV Prima první díly série Šéf na grilu, bylo to jako zjevení. Známý šéfkuchař tam tehdy steaky připravoval na grilu Weber Gourmet – předchůdci dnešního grilu Master Touch. Tady poprvé Češi viděli v akci litinovou mřížku na grilu a zjistili že na grilu jdou dělat i jiné věci než špekáčky…
V roce 2014 opět na Primě pokračovala škola grilování v pořadu Rozpal to šéfe. Tady se už grilovalo i na plynu – konkrétně na grilech Spirit 320 a Q 3200. To byla docela velké změna, a poprvé někdo ukázal, co velké grily vlastně pořádně dovedou. Ke slovo přišla i exotická udírna Weber a celá řada doplňků ze systému výměnných roštů GBS.
Jestli tedy chcete grilovat jako populární šéfkuchař, zkuste to na těchto grilech. Pak můžete porovnat výsledky ….
Což už všichni dobře víme - domácí udírna je tradičním a v posledních letech opět velmi oblíbeným...
Chcete na vlastní oči vidět, jak se vyrábí pravé domácí klobásy nebo si jen od Mistra Málka...
Protože se kvapem blíží vánoční svátky a konec roku, připomeňme si, jak to v tomto období bude s...