Naše odpověď:
Dobrý den Emile, pokud víme, tak ventilátor vysoušeče je stavěný na delší dobu provozu, a tak jej i běžně používáme. Vysoušeč jídla pro udírny Borniak můžete nechat zapojený po celou dobu sušení, tedy i několik dní. Ventilátor v něm zabudovaný zajistí stálou cirkulaci vzduchu v udírně, což je pro sušení masa nezbytné. Teplota v udírně by se měla pohybovat v rozmezí 15-20 °C, což je pro sušení masa ideální.
.jpg)
Udržování teploty pod 20 °C je klíčové pro prevenci množení bakterií. Vysoušeč zrychlí proces sušení, takže očekávejte kratší dobu než obvyklých 7-10 dní.
.jpg)
V případě, že budete mít další otázky ohledně příslušenství k udírnám nebo Vás bude zajímat cokoliv ohledně grilování, neváhejte a obraťte se na nás. Volat můžete na naší zákaznickou linku, dále je Vám na našich webových stránkách k dispozici kontaktní online formulář anebo se za námi můžete vydat do naší kamenné prodejny s grily a udírnami Vladeko v Tachlovicích. Zde se můžete s případnými dotazy obrátit na jednoho z našich technických poradců.
Milovníci domácích klobás, uzení a grilování pozor! V areálu naší prodejny GrilyKrby.cz v...
S příchodem podzimu a tím i nižších venkovních teplot nemusíte s grilováním končit. Právě naopak!...
Ve čtvrtek 18. 9. 2025 od 15:00 proběhl na naší prodejně v Tachlovicích poslední letošní kurz...
Žádné produkty