Naše odpověď:
Dobrý den Emile, pokud víme, tak ventilátor vysoušeče je stavěný na delší dobu provozu, a tak jej i běžně používáme. Vysoušeč jídla pro udírny Borniak můžete nechat zapojený po celou dobu sušení, tedy i několik dní. Ventilátor v něm zabudovaný zajistí stálou cirkulaci vzduchu v udírně, což je pro sušení masa nezbytné. Teplota v udírně by se měla pohybovat v rozmezí 15-20 °C, což je pro sušení masa ideální.
Udržování teploty pod 20 °C je klíčové pro prevenci množení bakterií. Vysoušeč zrychlí proces sušení, takže očekávejte kratší dobu než obvyklých 7-10 dní.
V případě, že budete mít další otázky ohledně příslušenství k udírnám nebo Vás bude zajímat cokoliv ohledně grilování, neváhejte a obraťte se na nás. Volat můžete na naší zákaznickou linku, dále je Vám na našich webových stránkách k dispozici kontaktní online formulář anebo se za námi můžete vydat do naší kamenné prodejny s grily a udírnami Vladeko v Tachlovicích. Zde se můžete s případnými dotazy obrátit na jednoho z našich technických poradců.
Venkovní teploty pomalu stoupají a proto i v areálu naší prodejny v Tachlovicích pomalu...
Legendární zelená vajíčka Big Green Egg slaví 50. narozeniny a my oslavujeme s nimi! Keramické...
Grilovací sezóna už klepe na dveře a my jsme si toho dobře vědomi. Od 1. dubna proto prodlužujeme...
Žádné produkty