Naše odpověď:
Dobrý den Honzo, u grilovacích ohnišť Remundi je grilovací plocha navržena tak, aby byla po nahřátí mírně skloněná směrem do středu, k ohništi. Tato vlastnost umožňuje, aby přebytečná šťáva a mastnota z potravin přirozeně odkapávala do ohniště. Toto řešení tak pomáhá udržet grilovací plochu čistou a zároveň minimalizuje potřebu častého čištění.
Když tuk ze surovin při grilování skapává na rozžhavené uhlíky, vytváří se specifická aromatická chuť, která je typická pro jídla grilovaná na dřevěném uhlí. To přispívá k jedinečnému chuťovému profilu masa a dalších grilovaných potravin, poskytuje jim charakteristickou kouřovou chuť a dodává celkovému zážitku z grilování autentický nádech.
V případě, že budete mít další otázky ohledně grilovacího ohniště nebo Vás bude zajímat cokoliv ohledně grilování, neváhejte a obraťte se na nás. Volat můžete na naší zákaznickou linku, dále je Vám na našich webových stránkách k dispozici kontaktní online formulář anebo se za námi můžete vydat do naší kamenné prodejny s grily a udírnami Vladeko v Tachlovicích. Zde se můžete s případnými dotazy obrátit na jednoho z našich technických poradců.
Letošní letní kurz grilování na keramických grilech Big Green Egg se konal jako vždy v rozlehlém...
Představujeme vám revoluční způsob, jak si připravit pravou italskou pizzu přímo u vás doma. S...
Pro velký zájem o letní grilování se nám podařilo zajistit termín kurzu ještě na konci letních...
Žádné produkty