Naše odpověď:
Dobrý den, děkujeme za váš dotaz. Uzení v kotlovém grilu je velice jednoduché. Stačí, když dávku udících lupínků namočíte a necháte nasáknout vodou, aby při kontaktu s rozžhavenými briketami hned neprohořely. Namočené udící lupínky Weber pak volně položíte na rozžhavené brikety a můžete začít udit. Aby kouř dobře prostupoval grilovaným pokrmem, je nutné aby byl gril během procesu uzení uzavřený. Udící lupínky můžete také položit volně na grilovací rošt, ale musíte pak počítat s delší dobou uzení, než kdyby byly na rozžhavených briketách nebo dřevěném uhlí. Na výběr je celkem šest různých příchutí. Vedle udících lupínků vám můžeme nabídnout také udící prkénka z cedrového dřeva, která lze používat opakovaně a skvěle se na nich připravuje například losos nebo jiné ryby. Pro inspiraci přikládáme odkazy na dva recepty, u kterých jsme různé metody uzení vyzkoušeli v praxi. Jeden recept je na uzeného lososa, druhý na uzeného kapra. V případě vašeho zájmu o udící lupínky nebo prkénka, nebo kdybyste měla nějaké další dotazy, neváhejte nás kontaktovat. Můžete se na nás obrátit prostřednictvím zákaznické linky, využít můžete také náš kontaktní online formulář anebo se můžete zastavit přímo v naší kamenné prodejně Weber World v Tachlovicích (mezi Zličínem a Rudnou u Prahy).
Další dlouho očekávaná novinka letošní grilovací sezóny - dva modely grilů Plancha od kanadského...
Naše zapálení pro keramické grily Big Green Egg přispělo k tomu, že se naše prodejna v...
Když se řekne Franklin Barbecue málokdo v České republice ví, o koho nebo o co se jedná. Kdežto v...
Žádné produkty