Naše odpověď:
Zdravíme, Patriku. Samozřejmě Vám s naložením bůčku na uzení rádi pomůžeme. Zde je seznam kroků, které když dodržíte, tak budete mít bůček naložený jedna báseň:
Zde je ještě pár tipů na zlepšení naložení masa na uzení:
…čím maso obsahuje víc tuku, tím je rychleji hotové? Dalšími důležitými faktory jsou velikost masa a vnitřní teplota udírny.
V případě, že budete mít další otázky ohledně udíren, uzení masa nebo Vás bude zajímat cokoliv ohledně grilování, neváhejte a obraťte se na nás. Volat můžete na naší zákaznickou linku, dále je Vám na našich webových stránkách k dispozici kontaktní online formulář anebo se za námi můžete vydat do naší kamenné prodejny s grily a udírnami Vladeko v Tachlovicích. Zde se můžete s případnými dotazy obrátit na jednoho z našich technických poradců.
Venkovní teploty pomalu stoupají a proto i v areálu naší prodejny v Tachlovicích pomalu...
Legendární zelená vajíčka Big Green Egg slaví 50. narozeniny a my oslavujeme s nimi! Keramické...
Grilovací sezóna už klepe na dveře a my jsme si toho dobře vědomi. Od 1. dubna proto prodlužujeme...
Žádné produkty