Naše odpověď:
Dobrý den, Honzo. Děkujeme za dotaz. K naložení masa na grilování v plynovém grilu Napoleon budete s určitostí potřebovat marinádu. Tu si můžete připravit doma nebo koupit již hotovou v supermarketu. Maso se následně v míse smíchá s marinádou a nechá se odležet několik hodin v lednici. Před grilováním doporučujeme setřít marinádu z masa a maso osolit.
Marinádu vybírejte hlavně podle toho, jaké maso chcete připravit. Například u kuřecího masa se používají výraznější marinády, aby nebylo bez chuti. Naopak hovězí steaky marinádu víceméně nepotřebují, protože chutnají skvěle i jen se solí a pepřem.
Ideální kombinaci ušitou přímo Vám na míru si ale musíte najít sami. Na internetu můžete pro inspiraci najít nespočet receptů na grilování.
Minimální doba pro naložení masa jsou tři hodiny. Ideálně byste však měli maso nechat naložené 12-24 hodin, pro co nejlepší chuť. Aby maso bylo co nejlépe chráněno, naložte ho do uzavíratelné plastové krabičky nebo do misky, kterou přebalíte potravinářskou fólií. Takto naložené maso vydrží v lednici odpočívat i 4 dny.
V případě, že budete mít další otázky ohledně nakládání masa nebo Vás bude zajímat cokoliv ohledně grilování, neváhejte a obraťte se na nás. Volat můžete na naší zákaznickou linku, dále je Vám na našich webových stránkách k dispozici kontaktní online formulář anebo se za námi můžete vydat do naší kamenné prodejny s grily a udírnami Vladeko v Tachlovicích. Zde se můžete s případnými dotazy obrátit na jednoho z našich technických poradců.
I když počasí venku je pochmurné, podle datumu v kalendáři jsme právě na vrcholu grilovací...
Poslední volná místa na úterý 13.5.2025 od 15:00 Pro milovníky venkovního vaření a grilování je...
Došlo Vám oblíbené grilovací koření nebo se poohlížíte po novém vybavení pro letošní grilovací...
Žádné produkty