Naše odpověď:
Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Každé maso je před uzením potřeba naložit. Důležitý je ovšem i výběr masa. Je lepší sáhnout po tučnějším vepřovém mase. Díky tuku nehrozí, že by maso bylo po uzení příliš suché. Maso nakládáme mokrým nebo suchým způsobem. Pojďme si nejprve rozebrat suchý způsob krok po kroku:
To byl návod na to, jak naložit maso do koření na uzení na suchý způsob, nyní přejdeme k mokrému způsobu:
V případě, že budete mít další otázky ohledně uzení teplým kouřem nebo udíren samotných, neváhejte a obraťte se na nás. Volat můžete na naší zákaznickou linku, dále je Vám na našich webových stránkách k dispozici kontaktní online formulář anebo se za námi můžete vydat do naší kamenné prodejny Vladeko v Tachlovicích. Zde se můžete s případnými dotazy obrátit na jednoho z našich technických poradců.
Letošní letní kurz grilování na keramických grilech Big Green Egg se konal jako vždy v rozlehlém...
Představujeme vám revoluční způsob, jak si připravit pravou italskou pizzu přímo u vás doma. S...
Pro velký zájem o letní grilování se nám podařilo zajistit termín kurzu ještě na konci letních...
Žádné produkty