Naše odpověď:
Dobrý den, Karle, děkujeme za otázku. I když se řadí salámy mezi uzeniny, moc kouřového aroma v nich nenajdete. Salámy totiž neprošly klasickým udícím procesem. To však můžete změnit, když je dáte na 2-3 hodiny do udírny. Udírnu nemějte roztopenou na příliš vysokou teplotu, aby Vám střevo salámu nepopraskalo. Vnitřní teplota udírny kolem 50 °C je tedy více než dostačující. Do elektrické udírny zavěste salám pomocí tyče na uzení, ke které ho připevníte potravinářským provázkem. Stejně tak můžete salám přivázat k roštu.
V případě, že budete mít další otázky ohledně uzení masa nebo Vás bude zajímat cokoliv ohledně grilování, neváhejte a obraťte se na nás. Volat můžete na naší zákaznickou linku, dále je Vám na našich webových stránkách k dispozici kontaktní online formulář anebo se za námi můžete vydat do naší kamenné prodejny s grily a udírnami Vladeko v Tachlovicích. Zde se můžete s případnými dotazy obrátit na jednoho z našich technických poradců.
Venkovní teploty pomalu stoupají a proto i v areálu naší prodejny v Tachlovicích pomalu...
Legendární zelená vajíčka Big Green Egg slaví 50. narozeniny a my oslavujeme s nimi! Keramické...
Grilovací sezóna už klepe na dveře a my jsme si toho dobře vědomi. Od 1. dubna proto prodlužujeme...
Žádné produkty