Naše odpověď:
Dobrý den, Karle, děkujeme za otázku. I když se řadí salámy mezi uzeniny, moc kouřového aroma v nich nenajdete. Salámy totiž neprošly klasickým udícím procesem. To však můžete změnit, když je dáte na 2-3 hodiny do udírny. Udírnu nemějte roztopenou na příliš vysokou teplotu, aby Vám střevo salámu nepopraskalo. Vnitřní teplota udírny kolem 50 °C je tedy více než dostačující. Do elektrické udírny zavěste salám pomocí tyče na uzení, ke které ho připevníte potravinářským provázkem. Stejně tak můžete salám přivázat k roštu.
V případě, že budete mít další otázky ohledně uzení masa nebo Vás bude zajímat cokoliv ohledně grilování, neváhejte a obraťte se na nás. Volat můžete na naší zákaznickou linku, dále je Vám na našich webových stránkách k dispozici kontaktní online formulář anebo se za námi můžete vydat do naší kamenné prodejny s grily a udírnami Vladeko v Tachlovicích. Zde se můžete s případnými dotazy obrátit na jednoho z našich technických poradců.
I když počasí venku je pochmurné, podle datumu v kalendáři jsme právě na vrcholu grilovací...
Poslední volná místa na úterý 13.5.2025 od 15:00 Pro milovníky venkovního vaření a grilování je...
Došlo Vám oblíbené grilovací koření nebo se poohlížíte po novém vybavení pro letošní grilovací...
Žádné produkty