Naše odpověď:
Dobrý den Iveto, na Váš dotaz ohledně udržení konstantní teploty uvnitř boční udírny Pit Boss není úplně jednoduchá a jednoznačná odpověď. Je to do značné míry umění. Každopádně se Vám pokusíme přiblížit, jak to funguje.
Nastavení a udržení teploty v boční udírně Pit Boss docílíme tím, že použijeme ovladač teploty na řídící jednotce peletového grilu. Nastavíme jej na Smoke Settings. Dále nastavíme na tlačítku P SET požadovanou teplotu. Toto tlačítko se používá pro jemné doladění teploty a má až osm možných variant. Výchozí tovární nastavení je P4. Pokud si nastavíte jinou hodnotu, tato hodnota pak bude primárně uložena (zablokována) na Vašem grilu. Ještě je třeba upozornit na nutnost úpravy z Fahrenheita na stupně Celsia. Při takto nastavených hodnotách bude gril pracovat při nízkých teplotách, ale nezhasne.
Nicméně praxe může být trošku odlišná a je třeba získat určité znalosti a zkušenosti s ovládáním. Dle našich zkušeností doporučujeme nejdříve maso připravit (ugrilovat) v hlavní grilovací komoře a poté přemístit do udícího boxu. Zde po dobu 2 – 3 hodin zaudit. Také je nutné pracovat s klapkou a komínkem udící komory.
V případě, že budete mít další otázky ohledně peletových grilů nebo Vás bude zajímat cokoliv ohledně grilování, neváhejte a obraťte se na nás. Volat můžete na naší zákaznickou linku, dále je Vám na našich webových stránkách k dispozici kontaktní online formulář anebo se za námi můžete vydat do naší kamenné prodejny s grily a udírnami Vladeko v Tachlovicích. Zde se můžete s případnými dotazy obrátit na jednoho z našich technických poradců.
Na naší prodejně v Tachlovicích vždy zkoušíme, testujeme, a hlavně rádi předvádíme zákazníkům...
Tentokrát jsme v prostorách naší prodejny v Tachlovicích připravili pro společnost Kaufland a...
Mistr Honza Málek umí připravovat nejen vepřové, hovězí nebo kuřecí maso, ale s nadšením se vrhá...
Žádné produkty