Naše odpověď:
Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Jelikož se jedná o vepřové maso, které je citlivé na bakterie MRSA a salmonely, je ideální dosáhnout minimální vnitřní teploty masa 60 °C, než ho z grilu vyndáte.
Trochu jiné to je u trhaného masa, které se připravuje v celku. Při takovéto přípravě by maso mělo dosáhnout teploty 85 °C. S měřením teploty Vám pomůže teploměr do masa. My nejvíce používáme teploměr do masa Meater, který Vám potřebná data posílá přímo na Váš telefon do aplikace k tomu určené. V aplikaci vidíte nejen vnitřní teplotu masa, ale i tu v okolí masa spolu s cílovou vnitřní teplotou masa. Zároveň Vám aplikace pošle upozornění, jakmile je maso hotové.
Pokud byste měl zájem o jednodušší teploměr, ke kterému není potřeba připojovat telefon, můžete se podívat na nabídku teploměrů na maso. Počítejte však s tím, že si konečné teploty pro jednotlivé typy masa budete muset zjišťovat, a pečlivě hlídat, zatímco u Meateru máte vše pohromadě.
Doporučené vnitřní teploty krkovice samozřejmě neplatí jen pro keramické grily Big Green Egg, ale i pro ostatní druhy grilů:
V případě, že budete mít další otázky ohledně grilů Big Green Egg nebo Vás bude zajímat cokoliv ohledně grilování, neváhejte a obraťte se na nás. Volat můžete na naší zákaznickou linku, dále je Vám na našich webových stránkách k dispozici kontaktní online formulář anebo se za námi můžete vydat do naší kamenné prodejny Vladeko v Tachlovicích. Zde se můžete s případnými dotazy obrátit na jednoho z našich technických poradců.
Došlo Vám oblíbené grilovací koření nebo se poohlížíte po novém vybavení pro letošní grilovací...
Letošní zimě už definitivně odzvonilo. Jaro je v plné síle a my dostali chuť na pořádnou pizzu....
Pro milovníky venkovního vaření a grilování a zejména pak pro vyznavače grilování na plynových...
Žádné produkty