Naše odpověď:
Dobrý den, paní Jano, metoda vaření masa metodou sous-vide vyžaduje stálé ponoření sondy v hrnci s vodou a je tedy nutné, aby byla sonda voděodolná. Většina teploměrů do masa však tuto možnost nenabízí. Jednou z výjimek, kdy je sonda k tomuto způsobu vaření uzpůsobena, je bezdrátový teploměr Meater 2+.
Teploměr má bezdrátovou, vodotěsnou sondu vhodnou do grilu i do udírny s dosahem až 75 m. Pracuje s pomocí bezplatné aplikace, která je v i českém jazyce a použití je velmi jednoduché a intuitivní. Sondu pouze vpíchnete do masa a v telefonu sledujete jeho přípravu.

V případě, že budete mít další otázky ohledně teploměrů MEATER, neváhejte a obraťte se na nás. Volat můžete na naší zákaznickou linku, dále je Vám na našich webových stránkách k dispozici kontaktní online formulář anebo se za námi můžete vydat do naší kamenné prodejny Vladeko v Tachlovicích. Zde se můžete s případnými dotazy obrátit na jednoho z našich technických poradců.

Milovníci domácích klobás, uzení a grilování pozor! V areálu naší prodejny GrilyKrby.cz v...
S příchodem podzimu a tím i nižších venkovních teplot nemusíte s grilováním končit. Právě naopak!...
Ve čtvrtek 18. 9. 2025 od 15:00 proběhl na naší prodejně v Tachlovicích poslední letošní kurz...
Žádné produkty