Naše odpověď:
Dobrý den, paní Jano, metoda vaření masa metodou sous-vide vyžaduje stálé ponoření sondy v hrnci s vodou a je tedy nutné, aby byla sonda voděodolná. Většina teploměrů do masa však tuto možnost nenabízí. Jednou z výjimek, kdy je sonda k tomuto způsobu vaření uzpůsobena, je bezdrátový teploměr Meater 2+.
Teploměr má bezdrátovou, vodotěsnou sondu vhodnou do grilu i do udírny s dosahem až 75 m. Pracuje s pomocí bezplatné aplikace, která je v i českém jazyce a použití je velmi jednoduché a intuitivní. Sondu pouze vpíchnete do masa a v telefonu sledujete jeho přípravu.
V případě, že budete mít další otázky ohledně teploměrů MEATER, neváhejte a obraťte se na nás. Volat můžete na naší zákaznickou linku, dále je Vám na našich webových stránkách k dispozici kontaktní online formulář anebo se za námi můžete vydat do naší kamenné prodejny Vladeko v Tachlovicích. Zde se můžete s případnými dotazy obrátit na jednoho z našich technických poradců.
Došlo Vám oblíbené grilovací koření nebo se poohlížíte po novém vybavení pro letošní grilovací...
Letošní zimě už definitivně odzvonilo. Jaro je v plné síle a my dostali chuť na pořádnou pizzu....
Pro milovníky venkovního vaření a grilování a zejména pak pro vyznavače grilování na plynových...
Žádné produkty