Naše odpověď:
Dobrý den, paní Jano, metoda vaření masa metodou sous-vide vyžaduje stálé ponoření sondy v hrnci s vodou a je tedy nutné, aby byla sonda voděodolná. Většina teploměrů do masa však tuto možnost nenabízí. Jednou z výjimek, kdy je sonda k tomuto způsobu vaření uzpůsobena, je bezdrátový teploměr Meater 2+.
Teploměr má bezdrátovou, vodotěsnou sondu vhodnou do grilu i do udírny s dosahem až 75 m. Pracuje s pomocí bezplatné aplikace, která je v i českém jazyce a použití je velmi jednoduché a intuitivní. Sondu pouze vpíchnete do masa a v telefonu sledujete jeho přípravu.
V případě, že budete mít další otázky ohledně teploměrů MEATER, neváhejte a obraťte se na nás. Volat můžete na naší zákaznickou linku, dále je Vám na našich webových stránkách k dispozici kontaktní online formulář anebo se za námi můžete vydat do naší kamenné prodejny Vladeko v Tachlovicích. Zde se můžete s případnými dotazy obrátit na jednoho z našich technických poradců.
Na naší prodejně v Tachlovicích vždy zkoušíme, testujeme, a hlavně rádi předvádíme zákazníkům...
Tentokrát jsme v prostorách naší prodejny v Tachlovicích připravili pro společnost Kaufland a...
Mistr Honza Málek umí připravovat nejen vepřové, hovězí nebo kuřecí maso, ale s nadšením se vrhá...
Žádné produkty