Naše odpověď:
Dobrý den Tobiáši, grily na dřevěné uhlí jsou pro grilování přímou i nepřímou metodou přímo dělané. I ve Vašem grilu na dřevěné uhlí Napoleon Charcoal Professional 605 lze tedy naprosto jednoduše trhané maso za pomoci nepřímé metody ugrilovat. Tato metoda spočívá v tom, že maso se připravuje po delší dobu při nižší teplotě, a to v nepřímém kontaktu s žárem. To umožňuje, aby se maso pomalu a rovnoměrně propeklo a získalo svou charakteristickou šťavnatost a vláčnost.
V případě, že budete mít další otázky ohledně grilů na dřevěné uhlí nebo samotného grilování, neváhejte a obraťte se na nás. Volat můžete na naší zákaznickou linku, dále je Vám na našich webových stránkách k dispozici kontaktní online formulář anebo se za námi můžete vydat do naší kamenné prodejny Vladeko v Tachlovicích. Zde se můžete s případnými dotazy obrátit na jednoho z našich technických poradců.
Pokud Vám nadšení pro grilování není cizí a rádi byste se naučili nové techniky a triky na...
V pondělí 25.8.2025 jsme na naší prodejně v Tachlovicích přivítali naše oblíbené mistry - Honzu...
Vzhledem k tomu, že grilovací sezóna ještě zdaleka nekončí, co si takhle zasoutěžit o cestovní...
Žádné produkty