Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Vyberte si prosím oblast, která vás zajímá:

  • 15.09.2023 Honza L.

    Jak vyměnit kolečka u udírny Borniak?

    Dobrý den, našel jsem na vašich stránkách kolečka pro udírny Borniak, a rád bych se zeptal jak se montují na udírnu Borniak UW-150?
  • 14.09.2023 Radek L.

    Jaké příslušenství dokoupit k plynové udírně Lidl?

    Dobrý den, mám plynovou udírnu Lidl El Fuego a rád bych si k ní dokoupil nějaké příslušenství – obal, rošty, háčky, popř. štěpku. Můžete mi prosím poradit, které z Vámi nabízeného příslušenství by mi do udírny pasovalo? Děkuji
  • 14.09.2023 Jakub Š.

    Kde koupit náhradní topnou spirálu do grilu Jamestown Theo?

    Dobrý den! Rád bych se zeptal, jestli je u Vás možnost dodání náhradní topné spirály do grilu Jamestown THEO. Gril je určitě ještě v záruce, ale protože jsem ho obdržel jako dárek, účtenku nemám. Gril byl kupovaný v OBI, kde mi bohužel servis ani náhradní spirálu nejsou schopni zajistit. Kdybyste mi dokázali pomoct, budu Vám vděčný!
  • 14.09.2023 Lubor N.

    Jaké jednoduché koření použít na steak?

    Dobrý den, sháním jednoduché koření na steak. Všechny, které jsem zatím našel, jsou zbytečně komplikované a bojím se, že by přehlušily chuť masa. Máte nějaké takové koření?
  • 05.09.2023 Petr J.

    Převezu peletový gril Pit Boss Pro Series 850 Wifi v krabici v osobním autě?

    Dobrý den, měl bych mít u Vás připravený peletový gril Pit Boss Pro Series 850 Wifi a chtěl bych se zeptat, jaký je rozměr přepravní krabice? Vejde se mi do osobního auta - kombíku? Děkuji.
  • 05.09.2023 Luděk V.

    Na co se používá BBQ koření s kávou?

    Dobrý den, při procházení vaší nabídky koření jsem narazil na BBQ koření Suckle Busters Espresso s kávou. Na co se toto koření používá? Děkuji.
  • 05.09.2023 Jindřiška H.

    Jak odstranit plíseň z keramického grilu Big Green Egg?

    Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli jste už někdy řešili plíseň v keramickém grilu Big Green Egg? Já jsem své zelené vajíčko Large dlouho nepoužívala a nechala ho několik týdnů jen tak stát venku na terase i za deště. Když jsem teď chtěla jít grilovat, všimla jsem si plísně ve víku a na horní části kotle. Jak mám plíseň z grilu odstranit, abych ho mohla dále používat pro přípravu jídla? Děkuji.
  • 29.08.2023 Karolína N.

    Kolik kuřecích stehen se vejde do peletového grilu PitBoss Pro Series 1600 Wifi?

    Dobrý den, chystáme oslavu, na které bychom chtěli na peletovém grilu Pit Boss Pro Series 1600 Wifi grilovat pro cca 100 hostů kuřecí stehýnka. Dokážete nám poradit, kolik kuřecích stehen se do grilu vejde? Děkuji
  • 28.08.2023 Petr V.

    Budete pořádat i podzimní kurzy grilování na keramických grilech Big Green Egg?

    Dobrý den, budete ještě letos pořádat nějaké kurzy grilování na grilech Big Green Egg? Jarní kurz grilování na zeleném vajíčku jsem bohužel nestihl. Děkuji za odpověď.
  • 25.08.2023 Blanka M.

    Můžu použít nerezový pekáč s mřížkou v grilu na dřevo?

    Dobrý den chtěla bych se zeptat, jestli je možno tyto nerezové pekáče dát do grilu, ve kterém topíme dřevem?? Děkuji za odpověď.

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit