Doba působení koření před grilováním

Doba působení koření před grilováním
Doba přípravy: 5 minut

Suroviny:

  • grilovací koření

Postup:

  • Umění dochucování není jen o výběru vhodného koření, chce to také trefit ten správný čas, kdy maso nebo jiné jídlo okořenit.
  • A s tím vám poradí naše malá příručka.

1 - 15 minut 

  • potraviny o menší velikosti
  • mořské plody
  • kostky masa
  • malé kulaté masové kuličky a nakrájená zelenina


15 - 30 minut 

  • tenké porce masa bez kosti
  • jako kuřecí prsa
  • filetované ryby
  • vepřová panenka a steaky


30 - 90 minut

  • silnější porce masa s kostí i bez ní
  • jehněčí kýta
  • celé kuře nebo hovězí pečeně


2 - 8 hodin

  • větší a robustnější porce masa
  • vepřová žebírka
  • celá šunka
  • vepřová plec a celý krocan
Doba působení koření před grilováním
Doba působení koření před grilováním
Doba působení koření před grilováním
Doba působení koření před grilováním
Doba působení koření před grilováním
Doba působení koření před grilováním
Doba působení koření před grilováním
Doba působení koření před grilováním
Doba působení koření před grilováním
Doba působení koření před grilováním
Doba působení koření před grilováním
Doba působení koření před grilováním
Doba působení koření před grilováním

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit