Počet porcí: 4
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 30 - 45 minut
Suroviny:
Na oblohu:
barevné salátové listy, cibule, rajčata, hořčice, kečup, majonéza podle chuti
Postup:
Kuřecí prsa otřeme olejem a posypeme grilovacím kořenímm, opečeme na přímém žáru doměkka. Pro lepší chuť můžeme na rozpálené uhlí či brikety přihodit 1 - 2 hrsti udících lupínků. Hotové maso odložíme na mísu a necháme chvíli odpočinout, Poté je natrháme po vláknech na malé kousky. Žemli namažeme máslem a opečeme po dobu 30 sekund až 1 minuty. Na spodní polovinu každé žemle naskládáme listy salátu, navrstvíme kousky natrhaného kuřete, přidáme cibuli, rajče a sýr. Dochutíme dle vlastní fantasie kečupem či majonézou a přiklopíme druhým dílem žemle. Podáváme teplé.
Den svatého Patrika je tady a není lepšího tematického grilu, než zeleného vajíčka Big Green...
Pokud Vám nadšení pro grilování není cizí a rádi byste se naučili nové techniky a triky na...
I když počasí venkovnímu grilování ještě nepřeje, rádi bychom Vám představili novinky letošní...