Počet porcí: 4
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 40 minut
Suroviny:
Postup:
Kuřecí maso nakrájíme na tenké nudličky, vložíme do mísy a přidáme žloutky, sojovou omáčku, kari, solamyl. Důkladně promícháme a necháme 30 minut stát. Do grilu vložíme nahřát pánev s trochou oleje. Zkoušku teploty provedeme vhozením jednoho kousku masa do pánve. Pokud se začne hned smažit je olej dost rozehřátý a my můžeme přidat ostatní naložené maso. Pečeme zprvu zprudka, aby se maso zatáhlo a šťáva zůstala uvnitř. Až je maso pěkně opečené ze všech stran, zmírníme oheň a přisypeme najemno nakrájený pórek a kapii. Necháme zvolna dojít pod poklicí. Servírujeme s čerstvým chlebem nebo vařenou rýží.
Naše zapálení pro keramické grily Big Green Egg přispělo k tomu, že se naše prodejna v...
Když se řekne Franklin Barbecue málokdo v České republice ví, o koho nebo o co se jedná. Kdežto v...
Nový, snadno přenosný plynový gril Napoleon Travel TQ240 bude Vaším perfektním společníkem na...