Počet porcí: 4
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 40 minut
Suroviny:
Postup:
Kuřecí maso nakrájíme na tenké nudličky, vložíme do mísy a přidáme žloutky, sojovou omáčku, kari, solamyl. Důkladně promícháme a necháme 30 minut stát. Do grilu vložíme nahřát pánev s trochou oleje. Zkoušku teploty provedeme vhozením jednoho kousku masa do pánve. Pokud se začne hned smažit je olej dost rozehřátý a my můžeme přidat ostatní naložené maso. Pečeme zprvu zprudka, aby se maso zatáhlo a šťáva zůstala uvnitř. Až je maso pěkně opečené ze všech stran, zmírníme oheň a přisypeme najemno nakrájený pórek a kapii. Necháme zvolna dojít pod poklicí. Servírujeme s čerstvým chlebem nebo vařenou rýží.
V zahradě patřící k naší prodejně s grily a udírnami Vladeko v Tachlovicích se ve čtvrtek 23....
Den svatého Patrika je tady a není lepšího tematického grilu, než zeleného vajíčka Big Green...
Pokud Vám nadšení pro grilování není cizí a rádi byste se naučili nové techniky a triky na...