Počet porcí: 4
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 20 minut
Suroviny:
Postup:
Játra omyjeme, pokud nám čas dovolí, můžeme je na několik hodin namočit do mléka. Po vyjmutí z mléka budou ještě křehčí s jemnou chutí. Osušená játra vložíme do větší mísy, přisypeme vegetu a koření na rožnění. Promícháme a necháme odstát 15 minut. Poté grilujeme na grilovací litinové pánvi do změknutí. Játra připravovaná na pávni několikrát opatrně obrátíme. Podáváme s čerstvým chlebem nebo smaženými bramborovými hranolky.
Grilování je více než jen vaření; je to zážitek, tradice a umění. A když mluvíme o grilování,...
Když se řekne Franklin Barbecue málokdo v České republice ví, o koho nebo o co se jedná. Kdežto v...
Nový, snadno přenosný plynový gril Napoleon Travel TQ240 bude Vaším perfektním společníkem na...