Počet porcí: 4
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 20 minut
Suroviny:
Postup:
Játra omyjeme, pokud nám čas dovolí, můžeme je na několik hodin namočit do mléka. Po vyjmutí z mléka budou ještě křehčí s jemnou chutí. Osušená játra vložíme do větší mísy, přisypeme vegetu a koření na rožnění. Promícháme a necháme odstát 15 minut. Poté grilujeme na grilovací litinové pánvi do změknutí. Játra připravovaná na pávni několikrát opatrně obrátíme. Podáváme s čerstvým chlebem nebo smaženými bramborovými hranolky.
Naše zapálení pro keramické grily Big Green Egg přispělo k tomu, že se aktuálně naše prodejna v...
Nevíte kterou udírnu vybrat? Už jste se začali poohlížet po novém grilu? Nebo Vám jen došla...
V nedávné době jsme měli tu čest zúčastnit se exkluzivního školení na grily Big Green Egg, které...