Počet porcí: 4
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 20 minut
Suroviny:
Postup:
Játra omyjeme, pokud nám čas dovolí, můžeme je na několik hodin namočit do mléka. Po vyjmutí z mléka budou ještě křehčí s jemnou chutí. Osušená játra vložíme do větší mísy, přisypeme vegetu a koření na rožnění. Promícháme a necháme odstát 15 minut. Poté grilujeme na grilovací litinové pánvi do změknutí. Játra připravovaná na pávni několikrát opatrně obrátíme. Podáváme s čerstvým chlebem nebo smaženými bramborovými hranolky.
Což už všichni dobře víme - domácí udírna je tradičním a v posledních letech opět velmi oblíbeným...
Chcete na vlastní oči vidět, jak se vyrábí pravé domácí klobásy nebo si jen od Mistra Málka...
Protože se kvapem blíží vánoční svátky a konec roku, připomeňme si, jak to v tomto období bude s...