Počet porcí: 4
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 20 minut
Suroviny:
Postup:
Játra omyjeme, pokud nám čas dovolí, můžeme je na několik hodin namočit do mléka. Po vyjmutí z mléka budou ještě křehčí s jemnou chutí. Osušená játra vložíme do větší mísy, přisypeme vegetu a koření na rožnění. Promícháme a necháme odstát 15 minut. Poté grilujeme na grilovací litinové pánvi do změknutí. Játra připravovaná na pávni několikrát opatrně obrátíme. Podáváme s čerstvým chlebem nebo smaženými bramborovými hranolky.
Letošní letní kurz grilování na keramických grilech Big Green Egg se konal jako vždy v rozlehlém...
Představujeme vám revoluční způsob, jak si připravit pravou italskou pizzu přímo u vás doma. S...
Pro velký zájem o letní grilování se nám podařilo zajistit termín kurzu ještě na konci letních...