Počet porcí: 4
Náročnos receptu: snadné
Doba přípravy: 40 minut + 2 hodiny marinování
Suroviny:
Postup:
Kuřecí prsíčka uprostřed vodorovně prokrojíme. Ze zbylých přísad smícháme v míse marinádu. Naklepaná prsíčka vložíme do mísy s marinádou a ze všech stran řádně potřeme. Mísu přikryjeme fólií a maso necháme 2 hodiny marinovat. Gril rozpálíme a na středním žáru grilujeme prsíčka po dobu 8 - 10 minut. Podáváme teplé se salátem z čerstvé zeleniny nebo s bramborem, bramborovou kaší či hranolky.
Chcete grilovat jako MasterChef? Tereza Vyhlídalová, finalistka soutěže MasterChef Česko, nám na...
V sobotu 6.7. proběhl v Tachlovicích speciální kurz grilování pod vedením Mistra Málka, zaměřený...
Došlo Vám oblíbené grilovací koření nebo dřevěné uhlí do grilu? Nestihli jste si pořídit gril...