Počet porcí: 2 - 4
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 35 - 45 minut
Suroviny:
Na omáčku:
Postup:
Maso z kuřecích prsou nakrájíme na proužky cca 1 x 1 x 5 cm, jarní cibulky nakrájíme na 5 cm kousky. Střídavě napichujeme maso a cibulky na dvě špejle, které jsme předem namočili ve vodě. Z ostatních surovin svaříme omáčku, do které na 30 minut maso na špejlích namočíme a necháme odpočinout. Maso na gril pokládáme tak, aby špejle byly mimo největší žár. Pokud by se začaly pálit, stačí je obalit alobalem. Podáváme teplé se zbytkem omáčky.
Další dlouho očekávaná novinka letošní grilovací sezóny - dva modely grilů Plancha od kanadského...
Naše zapálení pro keramické grily Big Green Egg přispělo k tomu, že se naše prodejna v...
Když se řekne Franklin Barbecue málokdo v České republice ví, o koho nebo o co se jedná. Kdežto v...