Počet porcí: 2 - 4
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 35 - 45 minut
Suroviny:
Na omáčku:
Postup:
Maso z kuřecích prsou nakrájíme na proužky cca 1 x 1 x 5 cm, jarní cibulky nakrájíme na 5 cm kousky. Střídavě napichujeme maso a cibulky na dvě špejle, které jsme předem namočili ve vodě. Z ostatních surovin svaříme omáčku, do které na 30 minut maso na špejlích namočíme a necháme odpočinout. Maso na gril pokládáme tak, aby špejle byly mimo největší žár. Pokud by se začaly pálit, stačí je obalit alobalem. Podáváme teplé se zbytkem omáčky.
Což už všichni dobře víme - domácí udírna je tradičním a v posledních letech opět velmi oblíbeným...
Chcete na vlastní oči vidět, jak se vyrábí pravé domácí klobásy nebo si jen od Mistra Málka...
Protože se kvapem blíží vánoční svátky a konec roku, připomeňme si, jak to v tomto období bude s...