Počet porcí: 2 - 4
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 35 - 45 minut
Suroviny:
Na omáčku:
Postup:
Maso z kuřecích prsou nakrájíme na proužky cca 1 x 1 x 5 cm, jarní cibulky nakrájíme na 5 cm kousky. Střídavě napichujeme maso a cibulky na dvě špejle, které jsme předem namočili ve vodě. Z ostatních surovin svaříme omáčku, do které na 30 minut maso na špejlích namočíme a necháme odpočinout. Maso na gril pokládáme tak, aby špejle byly mimo největší žár. Pokud by se začaly pálit, stačí je obalit alobalem. Podáváme teplé se zbytkem omáčky.
Naše zapálení pro keramické grily Big Green Egg přispělo k tomu, že se aktuálně naše prodejna v...
Nevíte kterou udírnu vybrat? Už jste se začali poohlížet po novém grilu? Nebo Vám jen došla...
V nedávné době jsme měli tu čest zúčastnit se exkluzivního školení na grily Big Green Egg, které...