Počet porcí: 4
Náročnost: středně náročné
Doba přípravy: 1 - 1 1/2 hodiny
Suroviny:
Postup:
Z přísad smícháme v míse nádivku. Kuřecí prsa položíme na rovnou podložku potaženou potravinářskou folií nebo rozstřiženým velkým mikrotenovým sáčkem. Přikryjeme i zvrchu druhou folií a lehce naklepeme. Osolíme a opepříme, na maso poklademe nádivku a opatrně s pomocí fólie roládu opatrně stočíme. Z anglické slaniny vyskládáme plát, na který položíme roládu a postupným křížením plátků slaniny celou roládu zabalíme. Aby nám proužky slaniny nespadly, můžeme je připíchnout párátky. Na grilování použijeme aluminiovou grilovací misku, do misky vložíme roládu a podlijeme vodou. Při 230 stupních grilujeme 1 - 11/4 hodiny dokud vnitřní teplota nedosáhne 75 stupňů. Hotovou roládu nakrájíme na plátky podáváme teplé nebo studené jako součást obložených mís.
V zahradě patřící k naší prodejně s grily a udírnami Vladeko v Tachlovicích se ve čtvrtek 23....
Den svatého Patrika je tady a není lepšího tematického grilu, než zeleného vajíčka Big Green...
Pokud Vám nadšení pro grilování není cizí a rádi byste se naučili nové techniky a triky na...