Počet porcí: 4
Náročnost: středně náročné
Doba přípravy: 1 - 1 1/2 hodiny
Suroviny:
Postup:
Z přísad smícháme v míse nádivku. Kuřecí prsa položíme na rovnou podložku potaženou potravinářskou folií nebo rozstřiženým velkým mikrotenovým sáčkem. Přikryjeme i zvrchu druhou folií a lehce naklepeme. Osolíme a opepříme, na maso poklademe nádivku a opatrně s pomocí fólie roládu opatrně stočíme. Z anglické slaniny vyskládáme plát, na který položíme roládu a postupným křížením plátků slaniny celou roládu zabalíme. Aby nám proužky slaniny nespadly, můžeme je připíchnout párátky. Na grilování použijeme aluminiovou grilovací misku, do misky vložíme roládu a podlijeme vodou. Při 230 stupních grilujeme 1 - 11/4 hodiny dokud vnitřní teplota nedosáhne 75 stupňů. Hotovou roládu nakrájíme na plátky podáváme teplé nebo studené jako součást obložených mís.
Chcete na vlastní oči vidět, jak se vyrábí pravé domácí párky nebo si jen od Mistra Málka nechat...
Protože se kvapem blíží vánoční svátky a konec roku, připomeňme si, jak to v tomto období bude s...
I v tomto hektickém předvánočním čase naši dopravci stále doručují do 24 - 48 hodin od objednání....