Počet porcí: 2 - 4
Doba přípravy: do 30 minut
Náročnost: snadné
Suroviny:
Na marinádu:
Na ochucení:
Postup:
V misce smícháme všechny suroviny na marinádu, z masa nakrájíme napříč na dlouhé tenké plátky a napíchneme na jehly. Jehly rozložíme do ploché nádoby a zalijeme marinádou a necháme 30 minut marinovat. Gril roztopíme na apřímé grilování. Rošt potřeme olejem a uložíme na něj připravené jehly tak, yby nechráněné konce jehle směřovaly od ohně. Maso grilujeme 1 - 2 minuty z každé strany, během grilování ještě jednou potřeme zbylou marinádou. Podáváme s omáčkou podle chuti.
Což už všichni dobře víme - domácí udírna je tradičním a v posledních letech opět velmi oblíbeným...
Milovníci domácích klobás, uzení a grilování pozor! V areálu naší prodejny GrilyKrby.cz v...
S příchodem podzimu a tím i nižších venkovních teplot nemusíte s grilováním končit. Právě naopak!...