Počet porcí: 2 - 4
Doba přípravy: do 30 minut
Náročnost: snadné
Suroviny:
Na marinádu:
Na ochucení:
Postup:
V misce smícháme všechny suroviny na marinádu, z masa nakrájíme napříč na dlouhé tenké plátky a napíchneme na jehly. Jehly rozložíme do ploché nádoby a zalijeme marinádou a necháme 30 minut marinovat. Gril roztopíme na apřímé grilování. Rošt potřeme olejem a uložíme na něj připravené jehly tak, yby nechráněné konce jehle směřovaly od ohně. Maso grilujeme 1 - 2 minuty z každé strany, během grilování ještě jednou potřeme zbylou marinádou. Podáváme s omáčkou podle chuti.
Novinkami pro letošní grilovací sezónu jsou kromě jiného i nové modely peletových grilů Pit Boss....
V sobotu 15.3.25 proběhl „poslední“ jarní kurz s Mistrem Málkem. Tentokrát se Mistr a jeho...
Češi jsou národem, který miluje sýry v jakékoli podobě. Co tedy vyzkoušet přidat sýr i do uzeného...