Počet porcí: 4
Náročnost: středně těžké
Doba přípravy: 30 minut
Suroviny:
Postup:
Gril rozehřejeme na střední žár, na grilovací rošt vložíme litinovou pánev BBQ. Maso potřeme olejem, osolíme a opepříme. Necháme odležet. Na grilu ogrilujeme, hotové odložíme stranou. Na pánvi orestujeme na oleji na kostičky nakrájenou cuketu a kukuřici, můžeme přidat kostičky červené papriky. Grilujeme dokud zelenina nezměkne. Mezitím si nadrobno nasekáme grilované kuřecí maso. To následně vsypeme ke grilované zelenině. Vše důkladně promícháme a znovu prohřejeme. Tuto směs opatrně navršíme doprostřed tortily a přeložíme. Bez přiklápění prohřejeme tortily na grilu, dokud se neobjeví typické mřížky. Podáváme na talíři nebo zabalené v ubrousku rovnou do ruky. K tortilám přikládáme lehký zeleninový salát. netradiční přílohou může být i rozmačkané zralé avokádo s trochou solia česneku, dochucené limetkovou šťávou.
Letošní letní kurz grilování na keramických grilech Big Green Egg se konal jako vždy v rozlehlém...
Představujeme vám revoluční způsob, jak si připravit pravou italskou pizzu přímo u vás doma. S...
Pro velký zájem o letní grilování se nám podařilo zajistit termín kurzu ještě na konci letních...