Počet porcí: 4
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 1 hodina
Suroviny:
Postup:
Připravíme gril, do středu grilu vložíme litinovou pánev Wok. Gril rozpálíme na střední žár. Rýži propláchneme studenou vodou, vsypeme do pánve. Zalijeme odměřeným množstvím vývaru. Do pávne postupně přidáme na tenké proužky nakrájenou mrkev, najemno nasekanou cibuli hrášek a sádlo. Přiměřeně osolíme a opepříme. Grilované kuřecí maso nakrájíme na stejnoměrné kostičky a přidáme do woku. Všechny suroviny promícháme. Pánev přikryjeme pečlivě alobalem a gril zakryjeme poklopem. V grilu necháme cca 1 hodinu dusit. Hotové rizoto sypeme strouhaným sýrem a zdobíme sekanou zelenou petrželkou.
V sobotu 29.1.2023 proběhl u nás na prodejně s grily a udírnami v Tachlovicích další Kurz výroby...
Pro elektrické udírny Bradley Smoker a Borniak zajišťujeme záruční i pozáruční servis včetně...
Protože se kvapem blíží vánoční svátky a konec roku, připomeneme si, jak to v tomto období bude s...