Počet porcí: 4
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 1 hodina
Suroviny:
Postup:
Připravíme gril, do středu grilu vložíme litinovou pánev Wok. Gril rozpálíme na střední žár. Rýži propláchneme studenou vodou, vsypeme do pánve. Zalijeme odměřeným množstvím vývaru. Do pávne postupně přidáme na tenké proužky nakrájenou mrkev, najemno nasekanou cibuli hrášek a sádlo. Přiměřeně osolíme a opepříme. Grilované kuřecí maso nakrájíme na stejnoměrné kostičky a přidáme do woku. Všechny suroviny promícháme. Pánev přikryjeme pečlivě alobalem a gril zakryjeme poklopem. V grilu necháme cca 1 hodinu dusit. Hotové rizoto sypeme strouhaným sýrem a zdobíme sekanou zelenou petrželkou.
I když počasí venku je pochmurné, podle datumu v kalendáři jsme právě na vrcholu grilovací...
Poslední volná místa na úterý 13.5.2025 od 15:00 Pro milovníky venkovního vaření a grilování je...
Došlo Vám oblíbené grilovací koření nebo se poohlížíte po novém vybavení pro letošní grilovací...