Počet porcí: 4
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 1 hodina
Suroviny:
Postup:
Připravíme gril, do středu grilu vložíme litinovou pánev Wok. Gril rozpálíme na střední žár. Rýži propláchneme studenou vodou, vsypeme do pánve. Zalijeme odměřeným množstvím vývaru. Do pávne postupně přidáme na tenké proužky nakrájenou mrkev, najemno nasekanou cibuli hrášek a sádlo. Přiměřeně osolíme a opepříme. Grilované kuřecí maso nakrájíme na stejnoměrné kostičky a přidáme do woku. Všechny suroviny promícháme. Pánev přikryjeme pečlivě alobalem a gril zakryjeme poklopem. V grilu necháme cca 1 hodinu dusit. Hotové rizoto sypeme strouhaným sýrem a zdobíme sekanou zelenou petrželkou.
Naše zapálení pro keramické grily Big Green Egg přispělo k tomu, že se naše prodejna v...
Když se řekne Franklin Barbecue málokdo v České republice ví, o koho nebo o co se jedná. Kdežto v...
Nový, snadno přenosný plynový gril Napoleon Travel TQ240 bude Vaším perfektním společníkem na...