Množství: cca 3,5 dcl
Suroviny:
Postup: papriky ogrilujeme nad přímým středním žárem přibližně 12 - 16 minut dokud slupka nezčerná. Papriky průběžně otáčíme. Hotové přeneseme do misky a necháme vychladnout. Opatrně odstraníme tenkou slupku a semínka, měkkou dužinu nakrájíme na malé kousky a vmícháme k ostatním surovinám. V chladu necháme odležet alespoň 20 minut. Omáčka je vhodná ke všem druhům masa včetně zeleniny.
Ve čtvrtek 5.5.2022 ve venkovních prostorách naší prodejny v Tachlovicích proběhl již druhý...
Poslední dobou k nám od zákazníků přicházejí dotazy: Co vše se dá grilovat v peletovém grilu? A...
Na pátek 15.4. připadá státní svátek Velký pátek a v pondělí 18.4. je Velikonoční pondělí. Z toho...