Grilovaná tortilla se sýrem brie a hroznovým vínem

Grilovaná tortilla se sýrem brie a hroznovým vínem
Metoda přípravy: grilování
Náročnost přípravy: středně náročné
Doba přípravy: 20 minut
Porce: 4

Suroviny:

  • 4 ks moučných tortill
  • 200 g sýru s bílou plísní
  • 300 g světlého hroznového vína
  • 100 g směsi ořechů - vlašské, lískové, pekanové

Postup:

  • Tortilly rozložíme na rovnou plochu.
  • Na polovinu každé z nich naskládáme na plátky nakrájený sýr, přepůlené hroznové víno a zasypeme nasekanou směsí ořechů.
  • Přehneme a lehce stlačíme.
  • Tortilly na rozpáleném roštu grilujeme z obou stran po dobu 2 - 3 minut.
  • Na obracení použijeme kleště nebo obracečku.
  • Hotové tortilly můžeme nakrájet na trojúhelníky a hned servírujeme.
  • K tortillám lze podávat i například studenou křenovou nebo okurkovou omáčku, které chuť ještě podtrhnou.

Pochutnejte si na grilované tortille se sýrem brie a hroznovým vínem dle našeho originálního receptu. Hodí se například jako rychlá svačinka nebo lehká večeře.

Recept na grilovanou tortillu se sýrem brie a hroznovým vínem
Recept na grilovanou tortillu se sýrem brie a hroznovým vínem
Recept na grilovanou tortillu se sýrem brie a hroznovým vínem
Recept na grilovanou tortillu se sýrem brie a hroznovým vínem
Recept na grilovanou tortillu se sýrem brie a hroznovým vínem
Recept na grilovanou tortillu se sýrem brie a hroznovým vínem
Recept na grilovanou tortillu se sýrem brie a hroznovým vínem

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit