Grilovaná žebra s arizonskou marinádou

Grilovaná žebra s arizonskou marinádou
Metoda přípravy: grilování, marinování
Náročnost přípravy: snadné
Doba přípravy: 1 hodina
Porce: 2 - 4

Suroviny:

  • 1 - 1 1/2 kg vepřových žeber
  • 2 - 3 lžíce arizonské kořenící směsi
  • cca 1 dcl oleje

Postup:

  • Vepřová žebra položíme na prkénko, v malé misce smícháme arizonskou kořenící směs s olejem a vymícháme marinádu.
  • Připravenou marinádou natřeme maso ze všech stran.
  • Necháme cca 2 hodiny marinovat.
  • Grilujeme na nepřímém žáru po dobu cca 45 minut.
  • Podáváme s tmavou omáčkou BBQ.

Málokterý Američan si dovede představit tradiční barbecue bez pikantních žebírek. My si dnes vyzkoušíme recept z amerického jihozápadu, vepřová žebírka s pikantní arizonskou omáčkou.

Recept na grilovaná žebra s arizonskou marinádou
Recept na grilovaná žebra s arizonskou marinádou
Recept na grilovaná žebra s arizonskou marinádou
Recept na grilovaná žebra s arizonskou marinádou
Recept na grilovaná žebra s arizonskou marinádou
Recept na grilovaná žebra s arizonskou marinádou
Recept na grilovaná žebra s arizonskou marinádou
Recept na grilovaná žebra s arizonskou marinádou
Recept na grilovaná žebra s arizonskou marinádou

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit