Počet porcí: 2
Náročnost: snadné
Doba přípravy: do 20 minut
Suroviny:
Zralá rajčata rozkrojíme napříč na poloviny. Česnek prolisujeme a na troše oleje osmažíme. Gril rozpálíme na přímé grilování a na rošt vložíme rajčata, ve chvíli, kdy jsou zahnědllá cca 3 - 5 minut. Obrátíme kleštěmi a lžící na ně rozdělíme opečený česnek a dále pokračujeme v grilování. Horká rajčata rozložíme na mísu a posypeme hojně hoblinkami parmazánu, dozdobíme čerstvým tymiánem.
Naše zapálení pro keramické grily Big Green Egg přispělo k tomu, že se naše prodejna v...
Když se řekne Franklin Barbecue málokdo v České republice ví, o koho nebo o co se jedná. Kdežto v...
Nový, snadno přenosný plynový gril Napoleon Travel TQ240 bude Vaším perfektním společníkem na...