Počet porcí: 2
Náročnost: snadné
Doba přípravy: do 20 minut
Suroviny:
Zralá rajčata rozkrojíme napříč na poloviny. Česnek prolisujeme a na troše oleje osmažíme. Gril rozpálíme na přímé grilování a na rošt vložíme rajčata, ve chvíli, kdy jsou zahnědllá cca 3 - 5 minut. Obrátíme kleštěmi a lžící na ně rozdělíme opečený česnek a dále pokračujeme v grilování. Horká rajčata rozložíme na mísu a posypeme hojně hoblinkami parmazánu, dozdobíme čerstvým tymiánem.
Na naší prodejně v Tachlovicích vždy zkoušíme, testujeme, a hlavně rádi předvádíme zákazníkům...
Tentokrát jsme v prostorách naší prodejny v Tachlovicích připravili pro společnost Kaufland a...
Mistr Honza Málek umí připravovat nejen vepřové, hovězí nebo kuřecí maso, ale s nadšením se vrhá...