Počet porcí: 2
Náročnost: snadné
Doba přípravy: do 20 minut
Suroviny:
Zralá rajčata rozkrojíme napříč na poloviny. Česnek prolisujeme a na troše oleje osmažíme. Gril rozpálíme na přímé grilování a na rošt vložíme rajčata, ve chvíli, kdy jsou zahnědllá cca 3 - 5 minut. Obrátíme kleštěmi a lžící na ně rozdělíme opečený česnek a dále pokračujeme v grilování. Horká rajčata rozložíme na mísu a posypeme hojně hoblinkami parmazánu, dozdobíme čerstvým tymiánem.
Což už všichni dobře víme - domácí udírna je tradičním a v posledních letech opět velmi oblíbeným...
Chcete na vlastní oči vidět, jak se vyrábí pravé domácí klobásy nebo si jen od Mistra Málka...
Protože se kvapem blíží vánoční svátky a konec roku, připomeňme si, jak to v tomto období bude s...