Počet porcí: 3 - 4
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 40 minut
Suroviny:
Postup: Brambory řádně umyjeme a vydrbeme kartáčkem. Osušíme a celé vložíme na rošt grilu. Na středním žáru grilujeme přibližně 30 minut. V době, kdy se brambory grilují, máme čas vyrobit ochucenou studenou omáčku. Zakysanou smetanu dáme do misky, přidáme sůl a pepř podle chuti, dále nasekané zelené bylinky (kopr, petržel, pažitka). Umícháme a máme hotovo. Grilované brambory servírujeme teplé. Hotové na talíři lehce praskneme pěstí a zlehka osolíme. Polijeme studenou omáčkou ze zakysané smetany. Výborné jako lehká letní večeře. Můžeme doplnit sklenicí lahodného vychlazeného mléka.
Máte doma kotlový gril a při každém grilování se moříte s rozžhavením briket? Už vás nebaví čekat...
Vážení zákazníci, z důvodů kompletní rekonstrukce bude příští týden od pondělí do pátku zavřená...
Vážení zákazníci, je nám to velice líto, ale zjistili jsme, že u některých nových grilů chybí...