Počet porcí: 4
Náročnost: jednoduché
Doba přípravy: 12 - 15 minut
Suroviny:
Postup přípravy: Mladé klasy kukuřice opatrně oloupeme. Šustí odstraníme nožem nebo můžeme ponechat jako přírodní držátko, v tomto případě šustí stáhneme provázkem nebo proužkem vytvořeným z kousku šustí. Jednotlivé klasy potřeme bylinkovým olejem, který vyrobíme smícháním zbývajícíh surovin. Grilujeme po dobu 12-15 minut na středním žáru. Po sejmutí z grilu ihned podáváme.
Před námi je další slunečný víkend, proto bylo pro naše zákazníky potřeba zajistit dostatečné...
Počasí se teď, téměř na konci května, konečně umoudřilo a pravá grilovací sezóna tak může začít....
I letošní svátek maminek připadá na druhou květnovou neděli a to je naprosto ideální den na...