Počet porcí: 4
Náročnost: jednoduché
Doba přípravy: 12 - 15 minut
Suroviny:
Postup přípravy: Mladé klasy kukuřice opatrně oloupeme. Šustí odstraníme nožem nebo můžeme ponechat jako přírodní držátko, v tomto případě šustí stáhneme provázkem nebo proužkem vytvořeným z kousku šustí. Jednotlivé klasy potřeme bylinkovým olejem, který vyrobíme smícháním zbývajícíh surovin. Grilujeme po dobu 12-15 minut na středním žáru. Po sejmutí z grilu ihned podáváme.
Legendární zelená vajíčka Big Green Egg slaví 50. narozeniny a my oslavujeme s nimi! Keramické...
Grilovací sezóna už klepe na dveře a my jsme si toho dobře vědomi. Od 1. dubna proto prodlužujeme...
My jsme na grilovací sezonu připravení, a co Vy? Všechny nabízené peletové grily PitBoss máme...