Počet porcí: 4
Náročnost: jednoduché
Doba přípravy: 12 - 15 minut
Suroviny:
Postup přípravy: Mladé klasy kukuřice opatrně oloupeme. Šustí odstraníme nožem nebo můžeme ponechat jako přírodní držátko, v tomto případě šustí stáhneme provázkem nebo proužkem vytvořeným z kousku šustí. Jednotlivé klasy potřeme bylinkovým olejem, který vyrobíme smícháním zbývajícíh surovin. Grilujeme po dobu 12-15 minut na středním žáru. Po sejmutí z grilu ihned podáváme.
V sobotu 29.1.2023 proběhl u nás na prodejně s grily a udírnami v Tachlovicích další Kurz výroby...
Pro elektrické udírny Bradley Smoker a Borniak zajišťujeme záruční i pozáruční servis včetně...
Protože se kvapem blíží vánoční svátky a konec roku, připomeneme si, jak to v tomto období bude s...