Počet porcí: 4
Náročnost: jednoduché
Doba přípravy: 12 - 15 minut
Suroviny:
Postup přípravy: Mladé klasy kukuřice opatrně oloupeme. Šustí odstraníme nožem nebo můžeme ponechat jako přírodní držátko, v tomto případě šustí stáhneme provázkem nebo proužkem vytvořeným z kousku šustí. Jednotlivé klasy potřeme bylinkovým olejem, který vyrobíme smícháním zbývajícíh surovin. Grilujeme po dobu 12-15 minut na středním žáru. Po sejmutí z grilu ihned podáváme.
Chcete grilovat jako MasterChef? Tereza Vyhlídalová, finalistka soutěže MasterChef Česko, nám na...
V sobotu 6.7. proběhl v Tachlovicích speciální kurz grilování pod vedením Mistra Málka, zaměřený...
Došlo Vám oblíbené grilovací koření nebo dřevěné uhlí do grilu? Nestihli jste si pořídit gril...