Počet porcí: 4
Náročnost: střední
Doba přípravy: 45 - 60 minut
Suroviny:
Suroviny na omáčku:
Postup: Lilek pečlivě omyjeme a osušíme, podélně nakrájíme ostrým nožem na plátky o síle 3 - 5 mm. Tyto plátky rozložíme na rovnou podložku. Potřeme je olejem, osolíme a opepříme. Gril rozpálíme na střední žár, vložíme plátky lilku a grilujeme z každé strany po dobu 3 minut. Grilované plátky rozložíme zpět na podložku. Tvarohový sýr nakrájíme na přiměřeně velké kousky, na každý plátek lilku položíme sýr a lístek šalvěje. Zatočíme do malých závitků, které napichujeme na špíz střídavě s cherry rajčátky. Hotové špízy vložíme zpět do grilu a prohříváme ještě 4 minuty z každé strany.
Grilování je oblíbená činnost Čechů od jara až do podzimu, a co se týká třeba keramických grilů i...
Ve čtvrtek 9.6.2022 v prostorách naší prodejny s grily a udírnami v Tachlovicích proběhl další...
Během probíhající sezóny vyhlásil výrobce Rösle speciální slevy ve výši 4 000 Kč - 7 000 Kč na...