Počet porcí: 2 - 4
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 30 - 40 minut
Suroviny:
Postup: Kuskus osolíme a připravíme podle návodu. Vychladlý smícháme s nasekanou zelenou petrželkou, nadrobno nakrájenými rajčaty, osolíme a opepříme. Přidáme prolisovaný česnek. Kapie rozkrojíme na poloviny, očistíme a zbavíme semínek. Opláchneme pod studenou vodou a naplníme připravenou směsí. Jednotlivé papriky vkládáme do keramické či alobalové misky. Grilujeme na přímém žáru po dobu 15 - 20 minut. Podlijeme vývarem, vodou či bílým vínem. Skoro hotové papriky posypeme nastrouhaným balkánským sýrem a ještě chvilku zapečeme na grilu. podáváme samotné s čerstvou zeleninou nebo salátem.
Chcete grilovat jako MasterChef? Tereza Vyhlídalová, finalistka soutěže MasterChef Česko, nám na...
V sobotu 6.7. proběhl v Tachlovicích speciální kurz grilování pod vedením Mistra Málka, zaměřený...
Došlo Vám oblíbené grilovací koření nebo dřevěné uhlí do grilu? Nestihli jste si pořídit gril...