Počet porcí: 2 - 4
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 30 - 40 minut
Suroviny:
Postup: Kuskus osolíme a připravíme podle návodu. Vychladlý smícháme s nasekanou zelenou petrželkou, nadrobno nakrájenými rajčaty, osolíme a opepříme. Přidáme prolisovaný česnek. Kapie rozkrojíme na poloviny, očistíme a zbavíme semínek. Opláchneme pod studenou vodou a naplníme připravenou směsí. Jednotlivé papriky vkládáme do keramické či alobalové misky. Grilujeme na přímém žáru po dobu 15 - 20 minut. Podlijeme vývarem, vodou či bílým vínem. Skoro hotové papriky posypeme nastrouhaným balkánským sýrem a ještě chvilku zapečeme na grilu. podáváme samotné s čerstvou zeleninou nebo salátem.
Což už všichni dobře víme - domácí udírna je tradičním a v posledních letech opět velmi oblíbeným...
Chcete na vlastní oči vidět, jak se vyrábí pravé domácí klobásy nebo si jen od Mistra Málka...
Protože se kvapem blíží vánoční svátky a konec roku, připomeňme si, jak to v tomto období bude s...