Počet porcí: 2 - 4
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 30 - 40 minut
Suroviny:
Postup: Kuskus osolíme a připravíme podle návodu. Vychladlý smícháme s nasekanou zelenou petrželkou, nadrobno nakrájenými rajčaty, osolíme a opepříme. Přidáme prolisovaný česnek. Kapie rozkrojíme na poloviny, očistíme a zbavíme semínek. Opláchneme pod studenou vodou a naplníme připravenou směsí. Jednotlivé papriky vkládáme do keramické či alobalové misky. Grilujeme na přímém žáru po dobu 15 - 20 minut. Podlijeme vývarem, vodou či bílým vínem. Skoro hotové papriky posypeme nastrouhaným balkánským sýrem a ještě chvilku zapečeme na grilu. podáváme samotné s čerstvou zeleninou nebo salátem.
Mistr Honza Málek umí připravovat nejen vepřové, hovězí nebo kuřecí maso, ale s nadšením se vrhá...
Pro velký zájem o grilování na keramických grilech Big Green Egg jsme pro obdivovatele těchto...
Pokud hledáte ideální místo pro nákup čerstvých ryb na pánev nebo rádi grilujete a udíte ryby,...