Počet porcí: 4
Náročnost: velmi snadné
Doba přípravy: 20 minut
Suroviny:
Postup: Žampiony očistíme, malé neloupeme, ukrojíme nožičky a ponecháme si pouze hlavičky. Hlavičky opepříme a každou samostatně zabalíme do kousku slaniny. Napichujeme střídavě s cherry rajčátky na připravené špízy. Pokud nemáme k dispozici kovové jehly, můžeme použít dřevěné špejle, jen jejich konce obalíme alobalem, aby se nepřepálily. Hotové špízy vložíme na očištěný rošt grilu a zvolna grilujeme po dobu 10 - 12 minut. Průběžně kontrolujeme a otáčíme.
Tentokrát jsme v prostorách naší prodejny v Tachlovicích připravili pro společnost Kaufland a...
Mistr Honza Málek umí připravovat nejen vepřové, hovězí nebo kuřecí maso, ale s nadšením se vrhá...
Pro velký zájem o grilování na keramických grilech Big Green Egg jsme pro obdivovatele těchto...