Počet porcí: 4
Náročnost: velmi snadné
Doba přípravy: 20 minut
Suroviny:
Postup: Žampiony očistíme, malé neloupeme, ukrojíme nožičky a ponecháme si pouze hlavičky. Hlavičky opepříme a každou samostatně zabalíme do kousku slaniny. Napichujeme střídavě s cherry rajčátky na připravené špízy. Pokud nemáme k dispozici kovové jehly, můžeme použít dřevěné špejle, jen jejich konce obalíme alobalem, aby se nepřepálily. Hotové špízy vložíme na očištěný rošt grilu a zvolna grilujeme po dobu 10 - 12 minut. Průběžně kontrolujeme a otáčíme.
Chcete grilovat jako MasterChef? Tereza Vyhlídalová, finalistka soutěže MasterChef Česko, nám na...
V sobotu 6.7. proběhl v Tachlovicích speciální kurz grilování pod vedením Mistra Málka, zaměřený...
Došlo Vám oblíbené grilovací koření nebo dřevěné uhlí do grilu? Nestihli jste si pořídit gril...