Počet porcí: 2 - 3
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 25 minut
Suroviny:
Postup: Do velké mísy vsypeme kukuřici, přidáme vejce, lehce osolíme. Přilijeme mléko a promícháme, dále zapracujeme po částech mouku. Vypracujeme těsto, které bude držet pohromadě. Červenou kapii nakrájíme nožem na drobné kostičky a spolu s nasekanými bylinkami zapracujeme do těsta. Rozpálíme gril, na něj vložíme liitinovou pánev. Na pánev kápneme pár kapek oleje a necháme ohřát. Lžící klademe na pánev malé kopečky a vytvoříme placičky velikosti dlaně. Smažíme z obou stran dozlatova. Opatrně obracíme, těsto je drobivé. Podáváme jako samotný zeleninový pokrm se salátem z čerstvé zeleniny.
Což už všichni dobře víme - domácí udírna je tradičním a v posledních letech opět velmi oblíbeným...
Chcete na vlastní oči vidět, jak se vyrábí pravé domácí klobásy nebo si jen od Mistra Málka...
Protože se kvapem blíží vánoční svátky a konec roku, připomeňme si, jak to v tomto období bude s...