Počet porcí: 4
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 30 minut
Suroviny:
Na ozdobení:
zmrzlina, šlehačka, čokoláda + alobal
Postup:
Z alobalu vystřihneme 4 stejné čtverce, na každý položíme rozpůlený banán, na který uložíme kousek másla, přidáme skořidi, trochu medu a rozinky. Konečnou tečkou je zakápnutí rumem. Banány zabalíme a grilujeme z každé strany přibližně 5-8 minut na dobře rozpáleném grilu. Při servírování přidáme po kopečku zmrzliny a šlehačky, popř. posypeme strouhanou čokoládou.
Novinkami pro letošní grilovací sezónu jsou kromě jiného i nové modely peletových grilů Pit Boss....
V sobotu 15.3.25 proběhl „poslední“ jarní kurz s Mistrem Málkem. Tentokrát se Mistr a jeho...
Češi jsou národem, který miluje sýry v jakékoli podobě. Co tedy vyzkoušet přidat sýr i do uzeného...