Počet porcí: 4
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 30 minut
Suroviny:
Na ozdobení:
zmrzlina, šlehačka, čokoláda + alobal
Postup:
Z alobalu vystřihneme 4 stejné čtverce, na každý položíme rozpůlený banán, na který uložíme kousek másla, přidáme skořidi, trochu medu a rozinky. Konečnou tečkou je zakápnutí rumem. Banány zabalíme a grilujeme z každé strany přibližně 5-8 minut na dobře rozpáleném grilu. Při servírování přidáme po kopečku zmrzliny a šlehačky, popř. posypeme strouhanou čokoládou.
V zahradě patřící k naší prodejně s grily a udírnami Vladeko v Tachlovicích se ve čtvrtek 23....
Den svatého Patrika je tady a není lepšího tematického grilu, než zeleného vajíčka Big Green...
Pokud Vám nadšení pro grilování není cizí a rádi byste se naučili nové techniky a triky na...