Počet porcí: 4
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 30 minut
Suroviny:
Na ozdobení:
zmrzlina, šlehačka, čokoláda + alobal
Postup:
Z alobalu vystřihneme 4 stejné čtverce, na každý položíme rozpůlený banán, na který uložíme kousek másla, přidáme skořidi, trochu medu a rozinky. Konečnou tečkou je zakápnutí rumem. Banány zabalíme a grilujeme z každé strany přibližně 5-8 minut na dobře rozpáleném grilu. Při servírování přidáme po kopečku zmrzliny a šlehačky, popř. posypeme strouhanou čokoládou.
Letošní letní kurz grilování na keramických grilech Big Green Egg se konal jako vždy v rozlehlém...
Představujeme vám revoluční způsob, jak si připravit pravou italskou pizzu přímo u vás doma. S...
Pro velký zájem o letní grilování se nám podařilo zajistit termín kurzu ještě na konci letních...