Počet porcí: 4
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 30 minut
Suroviny:
Na ozdobení:
zmrzlina, šlehačka, čokoláda + alobal
Postup:
Z alobalu vystřihneme 4 stejné čtverce, na každý položíme rozpůlený banán, na který uložíme kousek másla, přidáme skořidi, trochu medu a rozinky. Konečnou tečkou je zakápnutí rumem. Banány zabalíme a grilujeme z každé strany přibližně 5-8 minut na dobře rozpáleném grilu. Při servírování přidáme po kopečku zmrzliny a šlehačky, popř. posypeme strouhanou čokoládou.
Což už všichni dobře víme - domácí udírna je tradičním a v posledních letech opět velmi oblíbeným...
Milovníci domácích klobás, uzení a grilování pozor! V areálu naší prodejny GrilyKrby.cz v...
S příchodem podzimu a tím i nižších venkovních teplot nemusíte s grilováním končit. Právě naopak!...