Počet porcí: 2 - 6
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 60 minut
Suroviny:
U hrušek uřízneme špičky, vykrajovátkem opatrně odstraníme středy hrušek. Takto připravené hrušky uvnitř zakápneme citronem a naplníme rozdrcenými sušenkami, zasypeme jednou lžičkou cukru smíchaného s kořením. Hrušky zaklopíme odřízlými špičkami. Celé pomažeme máslem, vložíme do zapékaci misky a zvrchu zasypeme ještě lehce cukrem. Podlijeme trochou vody a vložíme do grilu rozpáleného na nepřímé grilování na cca 35 minut. Občas zkontrolujeme propečení špejlí, měla by lehce projet do středu. Tento výborný dezert podáváme horký.
V sobotu 29.1.2023 proběhl u nás na prodejně s grily a udírnami v Tachlovicích další Kurz výroby...
Pro elektrické udírny Bradley Smoker a Borniak zajišťujeme záruční i pozáruční servis včetně...
Protože se kvapem blíží vánoční svátky a konec roku, připomeneme si, jak to v tomto období bude s...