Počet porcí: 2 - 6
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 60 minut
Suroviny:
U hrušek uřízneme špičky, vykrajovátkem opatrně odstraníme středy hrušek. Takto připravené hrušky uvnitř zakápneme citronem a naplníme rozdrcenými sušenkami, zasypeme jednou lžičkou cukru smíchaného s kořením. Hrušky zaklopíme odřízlými špičkami. Celé pomažeme máslem, vložíme do zapékaci misky a zvrchu zasypeme ještě lehce cukrem. Podlijeme trochou vody a vložíme do grilu rozpáleného na nepřímé grilování na cca 35 minut. Občas zkontrolujeme propečení špejlí, měla by lehce projet do středu. Tento výborný dezert podáváme horký.
Ve čtvrtek 5.5.2022 ve venkovních prostorách naší prodejny v Tachlovicích proběhl již druhý...
Poslední dobou k nám od zákazníků přicházejí dotazy: Co vše se dá grilovat v peletovém grilu? A...
Na pátek 15.4. připadá státní svátek Velký pátek a v pondělí 18.4. je Velikonoční pondělí. Z toho...