Počet porcí: 2 - 6
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 60 minut
Suroviny:
U hrušek uřízneme špičky, vykrajovátkem opatrně odstraníme středy hrušek. Takto připravené hrušky uvnitř zakápneme citronem a naplníme rozdrcenými sušenkami, zasypeme jednou lžičkou cukru smíchaného s kořením. Hrušky zaklopíme odřízlými špičkami. Celé pomažeme máslem, vložíme do zapékaci misky a zvrchu zasypeme ještě lehce cukrem. Podlijeme trochou vody a vložíme do grilu rozpáleného na nepřímé grilování na cca 35 minut. Občas zkontrolujeme propečení špejlí, měla by lehce projet do středu. Tento výborný dezert podáváme horký.
Tentokrát jsme v prostorách naší prodejny v Tachlovicích připravili pro společnost Kaufland a...
Mistr Honza Málek umí připravovat nejen vepřové, hovězí nebo kuřecí maso, ale s nadšením se vrhá...
Pro velký zájem o grilování na keramických grilech Big Green Egg jsme pro obdivovatele těchto...