Počet porcí: 4
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 20 minut
Suroviny:
Oloupané ovoce nakrájíme na stejně velké kousky. Střídavě napichujeme na špízy. Grilujeme nad středně rozžhaveným grilem z každé strany cca 2 minuty. V kastrůlku ohřejeme smetanu, do které vložíme nalámanou čokoládu a přidáme skořici. Dochutíme rumem. Omáčku podáváme v malé misce, ovoce v ní namáčíme.
Chcete grilovat jako MasterChef? Tereza Vyhlídalová, finalistka soutěže MasterChef Česko, nám na...
V sobotu 6.7. proběhl v Tachlovicích speciální kurz grilování pod vedením Mistra Málka, zaměřený...
Došlo Vám oblíbené grilovací koření nebo dřevěné uhlí do grilu? Nestihli jste si pořídit gril...