Grilovaný camembert s mandlemi a medem

Grilovaný camembert s mandlemi a medem
Metoda přípravy: grilování
Náročnost přípravy: snadné
Doba přípravy: 30 minut
Porce: 4

Suroviny:

  • 4 kozí camemberty
  • 2 hrsti mandlových plátků
  • 4 lžíce medu
  • alobal nebo alobalové misky
  • bageta

Postup:

  • Z 2 x přeloženého alobalu naskládáme mističky podle velikosti sýru.
  • Sýr dáme do mističek, pokapeme lehce olivovým olejem.
  • Na každý kus sýru dáme jednu lžíci medu a hustě zasypeme mandlemi.
  • Vložíme na 10 minut do grilu a grilujeme metodou nepřímého grilování dokud se pěkně nenafoukne.
  • Podáváme s plátky bagety, které můžeme též dokřupava opéct na grilu.
  • Servírujeme v alobalové misce, aby se nám manipulací sýr neroztekl.
  • Ozdobíme lístky čerstvé bazalky.

Sýry a gril k sobě zkrátka patří. Vyzkoušejte lahodný kozí camembert s plátky mandlí, medem a rozpečenou bagetkou. Uvidíte jaká to je dobrota.

Recept na grilovaný camembert s mandlemi a medem
Recept na grilovaný camembert s mandlemi a medem
Recept na grilovaný camembert s mandlemi a medem
Recept na grilovaný camembert s mandlemi a medem
Recept na grilovaný camembert s mandlemi a medem
Recept na grilovaný camembert s mandlemi a medem
Recept na grilovaný camembert s mandlemi a medem
Recept na grilovaný camembert s mandlemi a medem

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit