Hermelín grilovaný v listovém těstě

Hermelín grilovaný v listovém těstě
Metoda přípravy: grilování
Náročnost přípravy: snadné
Doba přípravy: 1 hodina
Porce: 4

Suroviny:

  • 4 ks oblíbeného hermelínu
  • 500 g listového těsta
  • trochu olivového oleje
  • grilovací koření na sýr
  • vejce na potření

Postup:

  • Z listového těsta vyválíme dva tenké pláty, na plát těsta položíme celý hermelín, lehce zakápneme olejem a posypeme kořením, kdo má rád, může přidat i česnek.
  • Okraje plátu potřeme rozšlehaným vejcem, přeložíme přes sýr.
  • Slepené okraje stlačíme k sobě, pomůže nám i obyčejná vidlička.
  • Celý zabalený sýr potřeme z vrchu vejcem, přeložíme na plát alobalu a vložíme do grilu.
  • Grilujeme metodou nepřímého grilování na vyšší teplotu, dokud těsto nezezlátne.
  • Podáváme teplé se zeleninovým salátem.

Hermelín na grilu zná každý. Ale co takhle hermelín grilovaný v listovém těstě? Vyzkoušejte náš recept a pochutnejte si na grilovaném hermelínu v netradičním provedení.

Recept na hermelín grilovaný v listovém těstě
Recept na hermelín grilovaný v listovém těstě
Recept na hermelín grilovaný v listovém těstě
Recept na hermelín grilovaný v listovém těstě
Recept na hermelín grilovaný v listovém těstě
Recept na hermelín grilovaný v listovém těstě
Recept na hermelín grilovaný v listovém těstě
Recept na hermelín grilovaný v listovém těstě
Recept na hermelín grilovaný v listovém těstě
Recept na hermelín grilovaný v listovém těstě
Recept na hermelín grilovaný v listovém těstě
Recept na hermelín grilovaný v listovém těstě
Recept na hermelín grilovaný v listovém těstě

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit