Houbová omáčka

Houbová omáčka
Metoda přípravy: vaření, dušení
Náročnost přípravy: snadné
Doba přípravy: 30 minut
Porce: 150 g

Suroviny:

  • 1 bílá cibule
  • 70 - 80 g másla
  • 100 g hnědých žampionů
  • 140 ml smetany ke šlehání
  • petržel

Postup:

  • Nejprve rozehřejeme máslo, na něj vložíme nakrájenu cibuli a žampiony.
  • Vše opatrně podusíme, následně zalijeme smetanou.
  • Za stálého míchání provaříme.
  • Při servírování dozdobíme nasekanou plochou petrželkou.
  • Tato omáčka je výborná ke steakům.

Omamná vůně čerstvých žampionů, jemňoučká smetana, to je ta pravá kombinace pro hovězí steaky. Skvěle chutná ale i v kombinaci s kuřecím nebo vepřovým masem.

Recept na houbovou omáčku
Recept na houbovou omáčku
Recept na houbovou omáčku
Recept na houbovou omáčku
Recept na houbovou omáčku
Recept na houbovou omáčku
Recept na houbovou omáčku
Recept na houbovou omáčku
Recept na houbovou omáčku
Recept na houbovou omáčku

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit