Počet porcí: 2 - 3
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 30 minut
Suroviny:
Postup:
Na steak s kmínem a rozmarýnem si připravíme maso hovězího zadního nakrájené na plátky. Maso naklepeme, osolíme a opepříme. Odložíme stranou a budeme se věnovat přípravě marinády. Do větší mísy přelijeme olej, přidáme prolisovaný nebo jemně nasekaný česnek, nasekané lístky rozmarýnu a mletý kmín. Vše zamícháme a do marinády vložíme nasolené maso. Necháme marinovat cca 1 hodinu. Naložené maso vkládáme na střed grilovacího roštu, do kterého jsme vyzkoušeli sadu Gourmet BBQ Sear Grate. Maso grilujeme na středním žáru po dobu 8 - 10 minut z každé strany. Hotové steaky ponecháme v teple 5 - 8 minut odležet. Podáváme s čerstvým pečivem a zeleninovou oblohou.
V sobotu 29.1.2023 proběhl u nás na prodejně s grily a udírnami v Tachlovicích další Kurz výroby...
Pro elektrické udírny Bradley Smoker a Borniak zajišťujeme záruční i pozáruční servis včetně...
Protože se kvapem blíží vánoční svátky a konec roku, připomeneme si, jak to v tomto období bude s...