Počet porcí: 4 - 6
Náročnost: středně náročné
Doba přípravy: 45 minut
Suroviny:
Postup: Mleté maso vložíme do mísy, přidáme koření, čenek prolisujeme a cibuli nasekáme najemno. Řádně promícháme a rozdělíme na jednotlivé porce. Špejle předem namočíme do vody, aby se nám při grilování nepřepalovaly. Z připraveného masa utvoříme kolem špejle malé válečky. Gril rozehřejeme na přímé grilování a špejle s masem vkládáme do středu grilu. Grilujeme po dobu 7 - 12 minut, podle potřeby několikrát otočíme. Podáváme s pečivem, popřípadě s rýží ochucenou šafránem.
Na naší prodejně v Tachlovicích vždy zkoušíme, testujeme, a hlavně rádi předvádíme zákazníkům...
Tentokrát jsme v prostorách naší prodejny v Tachlovicích připravili pro společnost Kaufland a...
Mistr Honza Málek umí připravovat nejen vepřové, hovězí nebo kuřecí maso, ale s nadšením se vrhá...