Počet porcí: 4 - 6
Náročnost: středně náročné
Doba přípravy: 45 minut
Suroviny:
Postup: Mleté maso vložíme do mísy, přidáme koření, čenek prolisujeme a cibuli nasekáme najemno. Řádně promícháme a rozdělíme na jednotlivé porce. Špejle předem namočíme do vody, aby se nám při grilování nepřepalovaly. Z připraveného masa utvoříme kolem špejle malé válečky. Gril rozehřejeme na přímé grilování a špejle s masem vkládáme do středu grilu. Grilujeme po dobu 7 - 12 minut, podle potřeby několikrát otočíme. Podáváme s pečivem, popřípadě s rýží ochucenou šafránem.
Jak bývá naším dobrý zvykem - vše, co máme, musíme vyzkoušet! Našemu zátěžovému testu neunikla...
Grilování je oblíbená činnost Čechů od jara až do podzimu, a co se týká třeba keramických grilů i...
Ve čtvrtek 9.6.2022 v prostorách naší prodejny s grily a udírnami v Tachlovicích proběhl další...