Počet porcí: 4 - 6
Náročnost: středně náročné
Doba přípravy: 45 minut
Suroviny:
Postup: Mleté maso vložíme do mísy, přidáme koření, čenek prolisujeme a cibuli nasekáme najemno. Řádně promícháme a rozdělíme na jednotlivé porce. Špejle předem namočíme do vody, aby se nám při grilování nepřepalovaly. Z připraveného masa utvoříme kolem špejle malé válečky. Gril rozehřejeme na přímé grilování a špejle s masem vkládáme do středu grilu. Grilujeme po dobu 7 - 12 minut, podle potřeby několikrát otočíme. Podáváme s pečivem, popřípadě s rýží ochucenou šafránem.
V zahradě patřící k naší prodejně s grily a udírnami Vladeko v Tachlovicích se ve čtvrtek 23....
Den svatého Patrika je tady a není lepšího tematického grilu, než zeleného vajíčka Big Green...
Pokud Vám nadšení pro grilování není cizí a rádi byste se naučili nové techniky a triky na...