Počet porcí: 4 - 6
Náročnost: středně náročné
Doba přípravy: 45 minut
Suroviny:
Postup: Mleté maso vložíme do mísy, přidáme koření, čenek prolisujeme a cibuli nasekáme najemno. Řádně promícháme a rozdělíme na jednotlivé porce. Špejle předem namočíme do vody, aby se nám při grilování nepřepalovaly. Z připraveného masa utvoříme kolem špejle malé válečky. Gril rozehřejeme na přímé grilování a špejle s masem vkládáme do středu grilu. Grilujeme po dobu 7 - 12 minut, podle potřeby několikrát otočíme. Podáváme s pečivem, popřípadě s rýží ochucenou šafránem.
Poslední volná místa na úterý 13.5.2025 od 15:00 Pro milovníky venkovního vaření a grilování je...
Došlo Vám oblíbené grilovací koření nebo se poohlížíte po novém vybavení pro letošní grilovací...
Letošní zimě už definitivně odzvonilo. Jaro je v plné síle a my dostali chuť na pořádnou pizzu....