Počet porcí:4
Náročnost: středně těžkéRib eye steak
Doba přípravy: 45 minut
Suroviny:
Postup:Ve skleněné míse smícháme cukr, kávu, sůl, pepř a nové koření. Tuto směs řádně promícháme a přilijeme olej. Maso naklepeme paličkou na maso nebo použijeme tupou stranu nože Steaky naložíme do připravené marinády alespoň na 1 - 2 hodiny při pokojové teplotě. Mřížku grilu očistíme a potřeme tukem, můžeme použít i Weber BBQ olej - sprey na promazání roštů ze slunečnicového oleje. Grilujeme na přímém žáru po dobu 4 - 5 minut z každé strany. Hotové maso přesuneme na místo mimo žár a necháme 10 minut odpočinout, aby se nám pěkně uvolnila šťáva obsažená v mase. Servírujeme s pečivem a zeleninovou oblohou či salátem.
Den svatého Patrika je tady a není lepšího tematického grilu, než zeleného vajíčka Big Green...
Pokud Vám nadšení pro grilování není cizí a rádi byste se naučili nové techniky a triky na...
I když počasí venkovnímu grilování ještě nepřeje, rádi bychom Vám představili novinky letošní...