Počet porcí: 4
Náročnost: středně těžké
Doba přípravy: 35 minut
Suroviny:
Postup: Jako první smícháme nasekanou bazalku s nadrobounko nasekanou cibulkou, a citronovou šťávu se solí, pepřem, olejem a octem . Little gem spolu se salátem opereme a nakrájíme na tenké proužky. Pomeranče oloupeme a nakrájíme na stejné dílky, smícháme dohromady se salátem. Steaky potřeme olejem a necháme odležet. Zálivku na salát připravíme smícháním žloutku s hořčicí a olejem. Ochucujeme solí pepřem , popř. octem.
Pro milovníky venkovního vaření a grilování a zejména pak pro vyznavače grilování na plynových...
Letošní rok je plný novinek a další z nich je naše účast na prestižním veletrhu FOR GARDEN....
Jste milovníci venkovního vaření? Máte doma plynový gril nebo se na jeho koupi teprve chystáte?...