Počet porcí: 4
Náročnost: středně těžké
Doba přípravy: 35 minut
Suroviny:
Postup: Jako první smícháme nasekanou bazalku s nadrobounko nasekanou cibulkou, a citronovou šťávu se solí, pepřem, olejem a octem . Little gem spolu se salátem opereme a nakrájíme na tenké proužky. Pomeranče oloupeme a nakrájíme na stejné dílky, smícháme dohromady se salátem. Steaky potřeme olejem a necháme odležet. Zálivku na salát připravíme smícháním žloutku s hořčicí a olejem. Ochucujeme solí pepřem , popř. octem.
Mistr Honza Málek umí připravovat nejen vepřové, hovězí nebo kuřecí maso, ale s nadšením se vrhá...
Pro velký zájem o grilování na keramických grilech Big Green Egg jsme pro obdivovatele těchto...
Pokud hledáte ideální místo pro nákup čerstvých ryb na pánev nebo rádi grilujete a udíte ryby,...