Okurková omáčka

Okurková omáčka
Metoda přípravy: studená kuchyně
Náročnost přípravy: snadné
Doba přípravy: 20 minut
Porce: 0,5 l

Suroviny:

  • 1 balení zakysané smetany
  • 1 salátová okurka
  • sůl, pepř
  • trochu olivového oleje
  • čerstvý nebo sušený kopr

Postup:

  • Do střední mísy vložíme smetanu, osolíme, opepříme a přidáme kopr.
  • Salátovou okurku nastrouháme na hrubém struhadle a přidáme k zakysané smetaně.
  • Všechny suroviny společně promícháme a necháme odležet v chladu 30 minut.

Okurková omáčka neotřelé chuti funguje jako báječný doplněk ke všemu druhům masa včetně ryb. 

Recept na okurkovou omáčku
Recept na okurkovou omáčku
Recept na okurkovou omáčku
Recept na okurkovou omáčku
Recept na okurkovou omáčku

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit