Všechno připravené maso nameleme na stroji s dírkami o velikosti 3 milimetr, smícháme s ledovou vodou a důkladně promícháme s kořenící směsí. Poté ochucenou směs narazíme do připravených skopových střívek. Poté připravené klobásky uložíme do chladu na 12 hodin. Domácí habanossi udíme v elektrické udírně cca na 70 °C po dobu 8 hodin. Po uplynutí 8 hodin snížíme teplotu v udírně na 40 °C a necháme habanossi ještě dosušit, postačí tak 4 hodiny.
Máte doma kotlový gril a při každém grilování se moříte s rozžhavením briket? Už vás nebaví čekat...
Vážení zákazníci, z důvodů kompletní rekonstrukce bude příští týden od pondělí do pátku zavřená...
Vážení zákazníci, je nám to velice líto, ale zjistili jsme, že u některých nových grilů chybí...