Všechno připravené maso nameleme na stroji s dírkami o velikosti 3 milimetr, smícháme s ledovou vodou a důkladně promícháme s kořenící směsí. Poté ochucenou směs narazíme do připravených skopových střívek. Poté připravené klobásky uložíme do chladu na 12 hodin. Domácí habanossi udíme v elektrické udírně cca na 70 °C po dobu 8 hodin. Po uplynutí 8 hodin snížíme teplotu v udírně na 40 °C a necháme habanossi ještě dosušit, postačí tak 4 hodiny.
V sobotu 29.1.2023 proběhl u nás na prodejně s grily a udírnami v Tachlovicích další Kurz výroby...
Pro elektrické udírny Bradley Smoker a Borniak zajišťujeme záruční i pozáruční servis včetně...
Protože se kvapem blíží vánoční svátky a konec roku, připomeneme si, jak to v tomto období bude s...