Na 10 kg mexických klobás budete potřebovat tyto suroviny:
Maso nameleme na mlýnku s otvory 6 až 8 milimetrů a důkladně promícháme s kořením a dalšími přísadami. Promíchanou a okořeněnou směs nacpeme do střívek a klobásy necháme ovařit ve vodní lázni o teplotě 72-75 °C po dobu cca 1 hodiny. Ovařené klobásy rozvěsíme do klasické dřevěné udírny nebo domácí elektrické udírny nebo je položíme na nerezové rošty a necháme udit při teplotě 72-75 °C. Tyto klobásy můžeme také rovnou opéct na grilu, bez uzení a výsledek bude i tak skvělý a zaručeně si na nich pochutnáte.
Venkovní teploty se stále pohybují jen pár stupňů nad 0, což pro správnou zahradní grilovací...
Poptávka po domácích udírnách stále stoupá a začaly se množit i dotazy na udírny s větší...
Ještě jsme dobře naladěni z uplynulých Vánoc a venkovní teploty nám stále umožňují alespoň...