Na 10 kg mexických klobás budete potřebovat tyto suroviny:
Maso nameleme na mlýnku s otvory 6 až 8 milimetrů a důkladně promícháme s kořením a dalšími přísadami. Promíchanou a okořeněnou směs nacpeme do střívek a klobásy necháme ovařit ve vodní lázni o teplotě 72-75 °C po dobu cca 1 hodiny. Ovařené klobásy rozvěsíme do klasické dřevěné udírny nebo domácí elektrické udírny nebo je položíme na nerezové rošty a necháme udit při teplotě 72-75 °C. Tyto klobásy můžeme také rovnou opéct na grilu, bez uzení a výsledek bude i tak skvělý a zaručeně si na nich pochutnáte.
V sobotu 29.1.2023 proběhl u nás na prodejně s grily a udírnami v Tachlovicích další Kurz výroby...
Pro elektrické udírny Bradley Smoker a Borniak zajišťujeme záruční i pozáruční servis včetně...
Protože se kvapem blíží vánoční svátky a konec roku, připomeneme si, jak to v tomto období bude s...