V první kroku si převařte potřebné množství vody, aby v něm nezůstaly žádné bakterie. Podle toho, jakou rybu budete chtít nakládat, lze před převařením do vody přidat i koření. Koření přidáváme do vody ještě před tím, než ji přivedeme k varu. Vývar se nechá vychladnout na teplotu kolem 4°C. Až bude mít tu správnou teplotu přimíchejte do něj sůl v poměru 60 g na 1 litr vody.
Aby ryby byly ponořené celé doporučujeme je zatížit například miskou s vodou. Nádobu rybami nechte v lednici 12 hodin. Před uzením ryby omyjte vodou a osušte – papírovými ubrousky a pak dosušte 60 minut v udírně bez kouře na 65°C.
Legendární zelená vajíčka Big Green Egg slaví 50. narozeniny a my oslavujeme s nimi! Keramické...
Grilovací sezóna už klepe na dveře a my jsme si toho dobře vědomi. Od 1. dubna proto prodlužujeme...
My jsme na grilovací sezonu připravení, a co Vy? Všechny nabízené peletové grily PitBoss máme...